Το εστιατόριο ΝΕΦΕΛΗ σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από το 1992 και βρίσκεται στο Πολύχρονο Χαλκιδικής.
Με σύμμαχο την εμπειρία μας ανακαινίσαμε τον χώρο μας δημιουργώντας μια ξεχωριστή όαση που προσφέρει απλόχερα Ελληνική φιλοξενία και γαστρονομικές απολαύσεις.
Δεν υπήρχε ποτέ πιο ενδιαφέρουσα στιγμή για να γίνετε μέλος της Νεφέλη.
Βρισκόμαστε σε αναπτυξιακή περίοδο και για αυτό προσλαμβάνουμε
Sous Chef για τηγάνια
- Επίβλεψη και συντονισμό του πόστου του στην κουζίνα σύμφωνα με τις οδηγίες του Executive Chef.
- Υπεύθυνος του πόστου (τηγάνια, ψησίματος ψάρι, κρέας, λαχανικά, τεμαχισμός, αποθήκευση)
- Προετοιμάστε τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική (τεμαχισμός και ξεφλούδισμα λαχανικών, κοπής κρέατος κλπ.)
- Προετοιμάστε και μαγειρέψτε τα τρόφιμα σύμφωνα με τις συνταγές, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και παρουσίασης
- Ακολουθήστε τις πολιτικές κουζίνας, τις διαδικασίες και τα πρότυπα εξυπηρέτησης
- Διατηρήστε ένα αποστειρωμένο και κανονικό περιβάλλον στην κουζίνα
- Διατηρήστε υψηλό επίπεδο προσωπικής υγιεινής και εμφάνισης
- Καλωσόρισμα με φιλική διάθεση και χαμόγελο τους καλεσμένους μας να μπορείτε να χειριστείτε όλα τα αιτήματα και τα παράπονα με έναν εξαιρετικά επαγγελματικό τρόπο.