Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

11/07/2023

Μάγειρες Α,Β,Γ

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΚΕΡΚΥΡΑ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Ο FTI GROUP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας στην Ευρώπη. Με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας, ο όμιλος απασχολεί περισσότερους από 12.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Meeting Point Hotels ιδρύθηκε από τον Όμιλο FTI τον Σεπτέμβριο του 2015 και είναι μία διεθνής hospitality εταιρεία με χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από πέντε brands που περιλαμβάνει περισσότερα από 50 ξενοδοχεία σε 9 χώρες. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει τα LABRANDA Hotels & Resorts, Design Plus Hotels, Kairaba Hotels & Resorts, Lemon & Soul και «by MP Hotels». Σε ηλιόλουστους προορισμούς, δίπλα στην παραλία ή σε κοντινή απόσταση από την παραλία, η Meeting Point Hotels είναι αφοσιωμένη να στο να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της με χαμόγελο και να προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες με τοπική αίσθηση.

Τα έξι ξενοδοχεία μας στην Ελλάδα βρίσκονται στην Κέρκυρα, την Κω και τη Ρόδο και τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα.


Αυτή τη στιγμή προσλαμβάνουμε για το LABRANDA SANDY BEACH στην ΚΕΡΚΥΡΑ Μάγειρες Α,Β,Γ.

Ο Μάγειρας είναι υπεύθυνος για την προετοιμασία φαγητού και απαραίτητων προμηθειών. Επιπλέον διασφαλίζει πως όλα έχουν ρυθμιστεί σωστά πριν ξεκινήσει η εργασία και χρησιμοποιούν εξειδικευμένα εργαλεία κουζίνας για να προετοιμάσουν βασικά συστατικά και να δημιουργήσουν το τελικό προϊόν για εστιατόρια.

Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Εγκατάσταση και αποθήκευση υλικών σε σταθμούς με όλα τα απαραίτητα εφόδια
  • Προετοιμασία φαγητού για σέρβις (π.χ. ψιλοκόψιμο λαχανικών, κρεοπωλείο ή προετοιμασία σάλτσες)
  • Προετοιμασία είδών μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας
  • Εκτέλεση οδηγιών του executive ή του sous chef
  • Καθαρισμός του σταθμού και φροντίδα των τροφίμων που έχουν απομείνει
  • Συμμόρφωση με τους κανονισμούς διατροφής και υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας
  • Διατήρηση μιας θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με τους συναδέλφους και τους πελάτες



Απαραίτητα Προσόντα

  • Αποδεδειγμένη εμπειρία μαγειρικής, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας ως Line Chef, Cook σε Εστιατόριο ή Prep Cook
  • Άριστη κατανόηση διαφόρων μεθόδων μαγειρέματος, συστατικών, εξοπλισμού και διαδικασιών
  • Ακρίβεια και ταχύτητα στην εκτέλεση εργασιών που έχουν ανατεθεί
  • Εξοικειωμένοι με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου
  • Απολυτήριο σχολής μαγειρικής

Παροχές

  • Πλήρης διατροφή κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας του ξενοδοχείου
  • Διαμονή για όσους έρχονται εκτός Κέρκυρας