ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Στελέχη Πωλήσεων

Ημ/νία Δημοσίευσης: 03/06/2020
Κατηγορία: Ασφαλιστικά - Real Estate
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Η Green & Grey είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται με έναν διαφορετικό, καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο στον χώρο του Real Estate.

Είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στον χώρο των ακινήτων έχοντας κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, εξυπηρετώντας ουσιαστικά, ποιοτικά, διαφορετικά με σύστημα και οργάνωση.

Έχουμε διαπραγματευτεί από μικρά διαμερίσματα μέχρι και τα πιο συμβολικά κτίρια της πόλης και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του απλού αγοραστή, που ψάχνει το επόμενο σπίτι του μέχρι και του πιο απαιτητικού επενδυτή ακινήτων. Καταφέραμε σε σύντομο αλλά και άκρως παραγωγικό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσουμε αλλά και να επιτύχουμε μερικά από τα πιο δύσκολα και πολυσυζητημένα deals της πόλης.

Έχοντας στο πλευρό μας επιτυχημένους συνεργάτες, με φιλοδοξίες, όνειρα, όραμα, διάθεση και φλόγα για το αντικείμενο, καταφέραμε να εδραιωθούμε με διαφορετικό τρόπο τόσο στον δύσκολο χώρο του Real Estate όσο και γενικότερα στον χώρο των πωλήσεων στην Θεσσαλονίκη.

Αναζητούμε λοιπόν ανθρώπους των οποίων τα όνειρα δεν περιορίζονται σε αυτά που μας επιτάσσει η κοινωνία αλλά ζητούν μέσα από την δουλειά τους να αγγίξουν και βιώσουν καταστάσεις που κάποιοι θεωρούν ότι δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν ποτέ. Όραμα, δημιουργικό περιβάλλον, πάθος να πετύχεις και εσύ και η ομάδα σου και ανάγκη να αλλάξουμε οτιδήποτε θεωρούμε ότι δεν έχει θέση σε μια σύγχρονη κοινωνία. 

Παροχές

Στον συνεργάτη διατίθεται
• Μέντορας που εκπαιδεύει και καθοδηγεί τον συνεργάτη στην νοοτροπία και στις διαδικασίες του επαγγέλματος
• Συνεχής παρακίνηση και δημιουργία οράματος και έμπνευσης με σκοπό την επαγγελματική επιτυχία
• Υποστήριξη απ’ όλα τα μέλη της ομάδας για την ταχύτατη ένταξη αλλά και την παραγωγική εκκίνηση των νέων συνεργατών μας
• Γραμματειακή Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας
• Νομική Βοήθεια

Το σημαντικότερο προσωπική εξέλιξη μέσω της συνεχούς αυτοβελτίωσης.