ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Ψυχολόγος στις κατασκηνώσεις Σάνη

Ημ/νία Δημοσίευσης: 17/03/2020
Κατηγορία: Υγεία
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Περιοχή: ΣΑΝΗ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΕΙ)

Περιγραφή

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσης Ψυχολόγου στις κατασκηνώσεις Διονύσου & Χαλκιδικής

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), ΝΠΙΔ, προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για την κάλυψη θέσης ψυχολόγου στις κατασκηνώσεις του στον Διόνυσο Αττικής και τη Σάνη Χαλκιδικής, κατά το χρονικό διάστημα από 24.06.2020 έως και 03.08.2020.

Οι ψυχολόγοι, προκειμένου να ασχοληθούν με την αξιολόγηση των στελεχών των κατασκηνώσεως, θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για χρονικό διάστημα έως και δεκαπέντε ημερών εντός του μηνός Μαΐου 2020.

Οι ψυχολόγοι οι οποίοι θα επιλεγούν θα παραμένουν στον χώρο της κατασκήνωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του κατασκηνωτικού προγράμματος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  •  Φωτοαντίγραφο ταυτότητας
  •  Φωτοαντίγραφο απόδοσης ΑΜΚΑ - ΑΜΑ - ΑΦΜ
  •  Πλήρες βιογραφικό σημείωμα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  •  Πτυχίο ανώτατης σχολής ελληνικού πανεπιστήμιου (σε περίπτωση πτυχίου πανεπιστήμιου του εξωτερικού απαιτείται προσκόμιση ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ)
  •  Άδεια άσκησης επαγγέλματος. Τριετής προϋπηρεσία με απασχόληση σε υπηρεσίες που αφορούν σε διαχείριση κρίσεων ή προϋπηρεσία με γονείς, παιδιά και έφηβους (απαιτείται προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης).

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  •  Κατασκηνωτική εμπειρία
  •  Προϋπηρεσία

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του ΤΥΠΕΤ, στη διεύθυνση Σοφοκλέους 15, 10552 Αθήνα, υπόψη Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας.