ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΤΡΑ ΚΩΣ ΘΑΣΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΝΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΡΟΣ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Γραμματεία - Αθήνα

Ημ/νία Δημοσίευσης: 10/05/2021
Κατηγορία: Γραμματειακή Υποστήριξη - Υπάλληλοι Γραφείου
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή: ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Η EPIDOSIS
Πιστεύουμε ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύσσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Να έχει την δυνατότητα, ανεπηρέαστος από φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα, να δημιουργήσει μια λειτουργική, επωφελή και με συνεχή εξέλιξη εταιρεία. Να επενδύει τον χρόνο του και να επικεντρώνεται στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων που θα αποφέρουν κέρδος και ανάπτυξη. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την EPIDOSIS.
Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός και προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες, ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και μακρόχρονη εμπειρία σε όλες τις χώρες που διαθέτουμε στεγασμένα γραφεία – Πολωνία, Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία – καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ευρώπη. Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός που προσφέρουμε, με μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών, θα αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησης σου και θα σε οδηγήσει με σταθερά βήματα στην κορυφή.
Από το μακρινό 1986 μέχρι και σήμερα, έχουμε καταφέρει να οδηγήσουμε εκατοντάδες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και την κερδοφορία. Επόμενος στόχος μας – η ανάπτυξη της δική σου επιχείρησης!

Η ευκαιρία σας
Είμαστε σε θέση να ψάχνουμε για ενθουσιώδη άτομα με συνεργατικό πνεύμα, υψηλή εξειδίκευση και ολοκληρωμένη προσωπικότητα για να ενταχθούν στην ομάδα της EPIDOSIS. Έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την καριέρα σας, ως εργαζόμενοι σε ένα πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενο περιβάλλον μιας Ελληνικής Πολυεθνικής εταιρείας και να είστε μέτοχοι μιας συνεχόμενης προόδου μέσω της οποίας θα εξελίσσεται τις ικανότητές σας και θα γίνεστε καλύτεροι μετά από κάθε παραγωγική μέρα.
Η συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας, μας οδηγεί στην αναγκαιότητα προσέλκυσης νέων στελεχών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αδράξουν την μοναδική ευκαιρία που προσφέρει η EPIDOSIS, να συνδυάσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις με το επικοινωνιακό τους ταλέντο δουλεύοντας σε ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και πετυχαίνοντας πάντα υπό το πρίσμα του επαγγελματισμού.

Ο ρόλος σας
Ως μέρος της Γραμματείας στην EPIDOSIS θα ασχολείστε κυρίως με διοικητικά καθήκοντα, όπως η διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Η κύρια αρμοδιότητά σας θα αφορά την επικοινωνία με πελάτες σχετικά με φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα. Επιπλέον, θα ασχολείστε με διάφορα διοικητικά καθήκοντα τα οποία έχουν στόχο την ομαλή λειτουργία του γραφείου. Τέλος, στην EPIDOSIS επιβραβεύουμε την δημιουργικότητα και την πρωτοβουλία και γι’ αυτό όλα τα στελέχη μας θέλουμε να προτείνουν αποτελεσματικές εναλλακτικές σχετικά με την βελτίωση της λειτουργίας του γραφείου μας.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Απαραίτητη σχετική προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (γραπτά / προφορικά)
  • Πολύ καλή γνώση software προγραμμάτων και Microsoft Office (Word, Excel).
  • Άριστα επικοινωνιακά και οργανωτικά προσόντα
  • Ικανότητα στην Διαχείριση Τηλεφωνικού Κέντρου (συνδυαστική απάντηση σε πολλές γραμμές)
  • Ικανότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλών ενεργειών και ανεπτυγμένη ικανότητα διαχείρισης χρόνου και εργασίας υπό πίεση.
  • Ικανότητα σύνθετης διαχείρισης - εξυπηρέτησης πελατών σε Φορολογικά - Ασφαλιστικά θέματα

Παροχές

Μία από τις αξίες της EPIDOSIS είναι το ενδιαφέρον της προς τους ανθρώπους και γι’ αυτό διαθέτουμε ότι χρειάζεται ο συνεργάτης μας για να είναι ικανός να δουλεύει χωρίς εμπόδια και επιπλέον άγχος. Παρέχουμε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σε συνδυασμό με συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας σε ένα δυναμικό και εξαιρετικά επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας. Η εργασία στην EPIDOSIS σημαίνει αυτομάτως και συνεργασία με υποστηρικτικούς και φιλικούς συναδέλφους, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι, ενθουσιώδεις και έτοιμοι να βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση. Ο στόχος της EPIDOSIS είναι να παρέχει μια στέρεα βάση ώστε όλα τα στελέχη να μπορούν να παράγωγουν το βέλτιστο αποτέλεσμα και να έχουν τον χώρο να αναπτύξουν τα εργασιακά τους ταλέντα.