Περιγραφή θέσης εργασίας χειριστή
Ως χειριστής, είστε μέλος μιας ομάδας. Μαζί με έναν συνάδελφο χειριστή και αρκετούς υπαλλήλους συσκευασίας, είστε υπεύθυνοι για μια γραμμή παραγωγής από το Α έως το Ω. Γνωρίζετε πώς να ρυθμίζετε, να εκκινείτε, να ρυθμίζετε και να μετατρέπετε ένα μηχάνημα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ελέγχετε την προμήθεια των κατάλληλων πρώτων υλών και φυσικά το αποτέλεσμα! Αναγνωρίζετε τα σημεία συμφόρησης στη διαδικασία παραγωγής και είστε υπεύθυνοι για την επίλυση απλών λειτουργικών βλαβών. Σε περίπτωση περίπλοκων ζητημάτων, έχετε πάντα μια τεχνική υπηρεσία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Εντός της θέσης θα εργάζεστε σε 2 βάρδιες. Οι ώρες βάρδιας είναι: 07:00 – 16:00 / 16:00 – 01:00
Τι θα κάνετε:
- Υπεύθυνος για την εγκατάσταση, την εκκίνηση, τη ρύθμιση και τη μετατροπή μηχανημάτων/διαφόρων γραμμών
- Έλεγχος της προμήθειας των σωστών πρώτων υλών και του αποτελέσματος του τελικού προϊόντος (και παρέμβαση εάν είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η παραγωγή σύμφωνα με το πρότυπο)
- Έναρξη και μετατροπή των γραμμών
- Επίλυση απλών λειτουργικών δυσλειτουργιών και ειδοποίηση του άμεσου διευθυντή ή/και της τεχνικής υπηρεσίας σε περίπτωση σημαντικών διακοπών
- Διεξαγωγή διαφόρων ελέγχων με βάση τα καθιερωμένα ποιοτικά και ποσοτικά πρότυπα και αναφορά αποκλίσεων στον άμεσο διευθυντή
- Ορθή συμπλήρωση της σχετικής διοίκησης
- Ενημέρωση των εργαζομένων και των προσωρινά απασχολούμενων σχετικά με την εργασία και επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας από ποιοτική και ποσοτική άποψη
- Παρακολούθηση των προβλεπόμενων εκπαιδευτικών μαθημάτων Moviemento στον τομέα της ασφάλειας (τροφίμων).
- Σωστή και έγκαιρη ολοκλήρωση της εργασίας, εντός των καθορισμένων προτύπων
- Διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας του χώρου εργασίας
- Συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφάλειας, ποιότητας, ποσότητας, υγιεινής, υγείας και ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον
- Τήρηση των κανονισμών και των διαδικασιών που ισχύουν εντός του οργανισμού.
Οδηγίες εργασίας.
- Αναφορά ελλείψεων στους τομείς της ασφάλειας, της καθαριότητας, της ποιότητας των προϊόντων κ.λπ.