Αρμοδιότητες
• Υπεύθυνος διαχείρισης της ομάδας της πρωινής βάρδιας
• Παροχή άριστου σέρβις για τη διασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη
• Στήσιμο τραπεζιών και διατήρηση της σάλας του πρωινού και beach bar τακτοποιημένης
• Παροχή πληροφοριών για το μενού
• Λήψη παραγγελιών των πελατών και σερβίρισμα φαγητού και ποτών
Απαραίτητα προσόντα
• Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία
• Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
• Βασική γνώση κρύας και ζεστής κουζίνας
• Γνώση των κανόνων υγείας και ασφάλειας σε μια κουζίνα
• Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές συνθήκες
• Ικανότητα διαχείρισης παραπόνων και επίλυσης προβλημάτων
• Ικανότητα οργάνωσης
• Εξυπηρετικότατα, ευγένεια, φιλικότητα
• Ομαδικό πνεύμα