-
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 5 αστέρων Ελλάδας ή εξωτερικού
-
Εμπειρία στη δημιουργία menu διεθνούς και παραδοσιακής κουζίνας
-
Γνώση προτύπων HACCP και της τοπικής νομοθεσίας
-
Έμφαση στην ποιότητα και στην άριστη παροχή υπηρεσιών
-
Άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
-
Ευελιξία και προσαρμοστικότητα
-
Ομαδικό πνεύμα εργασίας
-
Ηλικίας < 50 ετών
*Βιογραφικά τα οποία δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και στέλνονται χωρίς πρόσφατη φωτογραφία δεν θα ληφθούν υπόψιν.
Τα άτομα που θα επιλεγούν για συνέντευξη θα ενημερωθούν μέσω e-mail με σειρά προτεραιότητας.