Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

30/8/2019

Μάγειρας Β’, Γ’ - Χαλκιδική (ref: ΜSR19)

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Τεχνικές Σχολές ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ

Περιγραφή

Ποιοί έιμαστε
Σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς, το Sani Resort είναι ένας πολυβραβευμένος προορισμός. Βρίσκεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και εκτείνεται σε 4.500 στρέμματα, στο ακρωτήρι της Σάνης, προσφέροντας μια ευρεία γκαμα world class 5* υπηρεσιών σε πέντε πολυτελή ξενοδοχεία και μια υπερσύγχρονη μαρίνα. Αποτελεί χώρο πολιτιστικών και γαστρονομικών αναζητήσεων μέσα από το το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής και Εικαστικών Τεχνών Sani Festival και Sani Gourmet.

Με την εργασία σου στο Sani Resort θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος μιας διεθνώς αναγνωρισμένης ομάδας. Θα έχεις πολλές δυνατότητες να αναπτυχθείς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή αναζητούμε:

Μάγειρα Β’, Γ’ (ref: ΜSR19).

Που θα εργάζεσαι
Η ομάδα της κουζίνας αποτελείται από chefs, sous chefs, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, buffet runners, και λάντζες. Είναι ένα διαδραστικό και δυναμικό περιβάλλον. Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν γευστικές γαστρονομικές δημιουργίες και με άψογη εξυπηρέτηση. Η εξυπηρέτηση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει από το μαγείρεμα, το στήσιμο του μπουφέ και την παρουσίαση των πιάτων έως την παραλαβή πρώτων υλών και την εξασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος μέσα στην κουζίνα αλλά και στο εστιατόριο.

Με τι θα ασχολείσαι:
Θα υποστηρίζεις όλες τις λειτουργίες της κουζίνας που σχετίζονται με το μαγείρεμα, την προετοιμασία ή με τον ανεφοδιασμό του μπουφέ του εστιατορίου ή bar που θα εργάζεσαι ώστε να εξασφαλίζεις ότι ακολουθούνται κάθε στιγμή τα πρότυπα εξυπηρέτησης 5* που έχουν καθοριστεί από την εταιρία. Συνοπτικά:

  • Θα προετοιμάζεις το χώρο εργασίας σου και θα εκτελείς κάθε εργασία που σχετίζεται με την έναρξη και το τέλος κάθε γεύματος (mise en place)
  • Θα συλλέγεις τα εργαλεία και τα σκεύη μαγειρικής (μαχαίρια, τηγάνια, κατσαρόλες κ.α.) από τους αποθηκευτικούς χώρους
  • Θα βεβαιώνεις κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας σου καθώς και ο μπουφές είναι σε καλή κατάσταση και καθαρός
  • Θα βεβαιώνεις ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι σωστά αποθηκευμένες, ότι πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ότι δεν έχει επέλθει η ημερομηνία λήξης.
  • Θα προετοιμάζεις τις πρώτες ύλες και θα μαγειρεύεις ακολουθώντας τις οδηγίες του Chef
  • Θα είσαι υπεύθυνος για το πόστο σου (σχάρα, τηγάνι, τεμαχισμός, φούρνος κ.α.)
  • Θα καλωσορίζεις με φιλική διάθεση και χαμόγελο τους καλεσμένους μας
  • Θα κατανοείς όλα τα είδη που συμπεριλαμβάνονται στο μενού ώστε να είσαι σε θέση να απαντάς σε ερωτήσεις και να δίνεις διευκρινήσεις στους καλεσμένους μας όποτε και αν χρειάζεται
  • Θα βοηθάς σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το εστιατόριο ή bar ανάλογα με τις οδηγίες του F&B Manager, του Chef ή του άμεσου προϊσταμένου σου 

Απαραίτητα Προσόντα

Τι χρειάζεται να φέρεις

  • Ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και όρεξη να μάθεις, να εξελιχθείς και να γίνεις μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας
  • Ικανότητα ν’ ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον
  • Ανάλογη εμπειρία σε κουζίνα είτε σε εστιατόριο a’ la carte είτε σε μπουφέ, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον
  • Δίπλωμα/Πτυχίο/σπουδές στη Μαγειρική θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Καλά Αγγλικά (προφορικά)
  • Δυνατότητα προσαρμογής σε ευέλικτα ωράρια

Παροχές

Τι θα κερδίσεις

  • Εποχιακή διαμονή, μεταφορά από και πρός την εργασία καθώς και διατροφή
  • Την ευκαιρία να αναπτυχθείς σε μια δυναμική ομάδα, πολλές προκλήσεις, δημιουργικότητα και διασκέδαση!
  • Εκπαίδευση που θα σε ετοιμάσει να εξελιχθείς γρήγορα μέσω σεμιναρίων τόσο βασικών αρχών εξυπηρέτησης πελατών έως ειδικά προσανατολισμένων στον τουρισμό
  • Συμμετοχή σε δράσεις του οργανισμού, εκδηλώσεις προσωπικού, εθελοντισμό και πολλά άλλα