- Τριετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχα ξενοδοχεία 4* ή 5* στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε αντίστοιχη θέση
- Γνώση λειτουργίας a la carte εστιατορίων
- Γνώση λειτουργίας buffet
- Γνώσεις εδεσματολογίου και σύστασης μενού
- Γνώσεις κοστολογίου
- Γνώσεις διαχείρισης και καθοδήγησης ομάδας
- Πνεύμα συνεργασίας
- Δομημένη ομάδα
- Προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές συνθήκες εργασίας
- Ομαδικό πνεύμα
Όλα τα βιογραφικά θα πρέπει να συνοδεύονται από πρόσφατη φωτογραφία.