ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΤΡΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΒΟΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΒΑΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑΣΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Σύμβουλος Πωλήσεων - ΑΘΗΝΑ

Ημ/νία Δημοσίευσης: 28/04/2021
Κατηγορία: Πωλήσεις Χονδρικής (B2B)
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)

Περιγραφή

Η EPIDOSIS

Πιστεύουμε ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύσσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Να έχει την δυνατότητα, ανεπηρέαστος από φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα, να δημιουργήσει μια λειτουργική, επωφελή και με συνεχή εξέλιξη εταιρεία. Να επενδύει τον χρόνο του και να επικεντρώνεται στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων που θα αποφέρουν κέρδος και ανάπτυξη. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την Epidosis.

Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός και προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες, ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και μακρόχρονη εμπειρία σε όλες τις χώρες που διαθέτουμε στεγασμένα γραφεία – Πολωνία, Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία – καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ευρώπη. Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός που προσφέρουμε, με μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών, θα αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησης σου και θα σε οδηγήσει με σταθερά βήματα στην κορυφή.

Από το μακρινό 1986 μέχρι και σήμερα, έχουμε καταφέρει να οδηγήσουμε εκατοντάδες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και την κερδοφορία. Επόμενος στόχος μας – η ανάπτυξη της δική σου επιχείρησης!

Η ευκαιρία σας

Είμαστε σε θέση να ψάχνουμε για ενθουσιώδη άτομα με συνεργατικό πνεύμα, υψηλή εξειδίκευση και ολοκληρωμένη προσωπικότητα για να ενταχθούν στην ομάδα της EPIDOSIS. Έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την καριέρα σας, ως εργαζόμενοι σε ένα πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενο περιβάλλον μιας Ελληνικής Πολυεθνικής εταιρείας και να είστε μέτοχοι μιας συνεχόμενης προόδου μέσω της οποίας θα εξελίσσεται τις ικανότητές σας και θα γίνεστε καλύτεροι μετά από κάθε παραγωγική μέρα.

Η συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας, μας οδηγεί στην αναγκαιότητα προσέλκυσης νέων στελεχών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αδράξουν την μοναδική ευκαιρία που προσφέρει η EPIDOSIS, να συνδυάσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις με το επικοινωνιακό τους ταλέντο δουλεύοντας σε ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και πετυχαίνοντας πάντα υπό το πρίσμα του επαγγελματισμού.

Ο ρόλος σας

Ως Σύμβουλος Πωλήσεων στην EPIDOSIS θα ασχολείστε με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Θα είστε αρμόδιος για την ανάπτυξη του πελατολογίου τόσο στον κλάδο της Φοροτεχνικής Συμβουλευτικής όσο και στον κλάδο των Χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Η έρευνα αγοράς και η συστηματική εξεύρεση δυνητικών πελατών θα είναι μια καθημερινή σας ενασχόληση, πάντα με δεδομένη την εξατομικευμένη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών που πρεσβεύει η EPIDOSIS. Η ικανότητα σχεδιασμού και παρουσίασης της βέλτιστης επιλογής για να καλυφθούν οι ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι αναγκαία για την επίτευξη των καθηκόντων σας. Επίσης, ο τομέας της εξυπηρέτησης των πελατών είναι σημαντικό συστατικό του ρόλου σας, καθώς οι ανάγκες του υφιστάμενου πελατολογίου θα πρέπει να αξιολογούνται και να προτείνονται λύσεις από εσάς στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή τους και την βελτιστοποίηση της συνεργασίας μας. Τέλος, στην EPIDOSIS επιβραβεύουμε την δημιουργικότητα και την πρωτοβουλία και γι’ αυτό όλα τα στελέχη μας θέλουμε να προτείνουν αποτελεσματικές εναλλακτικές σχετικά με την βελτίωση των πρακτικών μας.


Απαραίτητα Προσόντα

  • Απαραίτητη σχετική προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ Οικονομικής Κατεύθυνσης, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήματος Marketing ή παρεμφερούς αντικειμένου
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (γραπτά / προφορικά)
  • Πολύ καλή γνώση Microsoft Office (Word, Excel) καθώς και Συστήματος Διαχείρισης Πελατολογίου (CRM).
  • Άριστα επικοινωνιακά και οργανωτικά προσόντα
  • Επιχειρηματικό πνεύμα και προσήλωση στο αποτέλεσμα
  • Δυναμική προσωπικότητα και κοινωνικός χαρακτήρας
  • Προηγούμενη εμπειρία σε πολυεθνικό εργασιακό περιβάλλον θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Παροχές

Μία από τις αξίες της EPIDOSIS είναι το ενδιαφέρον της προς τους ανθρώπους και γι’ αυτό διαθέτουμε ότι χρειάζεται ο συνεργάτης μας για να είναι ικανός να δουλεύει χωρίς εμπόδια και επιπλέον άγχος. Παρέχουμε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σε συνδυασμό με συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας σε ένα δυναμικό και εξαιρετικά επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας. Η εργασία στην EPIDOSIS σημαίνει αυτομάτως και συνεργασία με υποστηρικτικούς και φιλικούς συναδέλφους, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι, ενθουσιώδεις και έτοιμοι να βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση. Ο στόχος της EPIDOSIS είναι να παρέχει μια στέρεα βάση ώστε όλα τα στελέχη να μπορούν να παράγουν το βέλτιστο αποτέλεσμα και να έχουν τον χώρο να αναπτύξουν τα εργασιακά τους ταλέντα.

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας;
Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.
ΕΓΓΡΑΦΗ

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε.
Μόνο στο JobFind.gr λαμβάνετε ενημέρωση μόλις η εταιρεία διαβάσει το Βιογραφικό σας!