ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΤΡΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΒΟΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΒΑΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑΣΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Έμπειρος Λογιστής / Λογίστρια

Ημ/νία Δημοσίευσης: 05/05/2021
Κατηγορία: Λογιστήριο - Οικονομική Διεύθυνση
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιοχή: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)

Περιγραφή

Η EPIDOSIS

Πιστεύουμε ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύσσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Να έχει την δυνατότητα, ανεπηρέαστος από φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα, να δημιουργήσει μια λειτουργική, επωφελή και με συνεχή εξέλιξη εταιρεία. Να επενδύει τον χρόνο του και να επικεντρώνεται στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων που θα αποφέρουν κέρδος και ανάπτυξη. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την Epidosis.

Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός και προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες, ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και μακρόχρονη εμπειρία σε όλες τις χώρες που διαθέτουμε στεγασμένα γραφεία – Πολωνία, Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία – καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ευρώπη. Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός που προσφέρουμε, με μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών, θα αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησης σου και θα σε οδηγήσει με σταθερά βήματα στην κορυφή.

Από το μακρινό 1986 μέχρι και σήμερα, έχουμε καταφέρει να οδηγήσουμε εκατοντάδες επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και την κερδοφορία. Επόμενος στόχος μας – η ανάπτυξη της δική σου επιχείρησης!

Η ευκαιρία σας

Είμαστε σε θέση να ψάχνουμε για ενθουσιώδη άτομα με συνεργατικό πνεύμα, υψηλή εξειδίκευση και ολοκληρωμένη προσωπικότητα για να ενταχθούν στην ομάδα της EPIDOSIS. Έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την καριέρα σας, ως εργαζόμενοι σε ένα πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενο περιβάλλον μιας Ελληνικής Πολυεθνικής εταιρείας και να είστε μέτοχοι μιας συνεχόμενης προόδου μέσω της οποίας θα εξελίσσεται τις ικανότητές σας και θα γίνεστε καλύτεροι μετά από κάθε παραγωγική μέρα.

Η συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας, μας οδηγεί στην αναγκαιότητα προσέλκυσης νέων στελεχών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αδράξουν την μοναδική ευκαιρία που προσφέρει η EPIDOSIS, να συνδυάσουν τις εξειδικευμένες γνώσεις με το επικοινωνιακό τους ταλέντο δουλεύοντας σε ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και πετυχαίνοντας πάντα υπό το πρίσμα του επαγγελματισμού.

Ο ρόλος σας

Η θέση του λογιστή στην EPIDOSIS χρειάζεται εξειδικευμένη γνώση και πολλά οργανωτικά προσόντα. Το λογιστήριο είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός χώρος εργασίας, ο οποίος όμως διαφέρει συγκριτικά με άλλες εταιρείες, καθώς στην EPIDOSIS η λογιστική διαχείριση είναι digital! Ως λογιστής δεν θα χάνεσαι σε τόνους φακέλων αλλά θα συνεισφέρετε παραγωγικά σε ένα ψηφιοποιημένο λογιστικό γραφείο με έμπειρα στελέχη. Επίσης, ο επικοινωνιακός χαρακτήρας είναι πάντα ένα θετικό προσόν καθώς ένα από τα καθήκοντα του λογιστή είναι η σταθερή επικοινωνία με τους πελάτες της εταιρίας. Τέλος, στην EPIDOSIS επιβραβεύουμε την δημιουργικότητα και την πρωτοβουλία και γι’ αυτό όλα τα στελέχη μας θέλουμε να προτείνουν αποτελεσματικές εναλλακτικές σχετικά με την βελτίωση της λειτουργίας του γραφείου μας.

Απαραίτητα Προσόντα

● Εμπειρία στην τήρηση βιβλίων Β’ κατηγορίας και Γ’ κατηγορίας (απλογραφικά - διπλογραφικά)
● Γνώσεις υπολογισμού μισθοδοσίας - εργατικά, INTRASTAT, VIES, Φορολογικές Δηλώσεις εταιρειών και ιδιωτών, υπολογισμό και υποβολή ΦΠΑ, ΦΜΥ, ΜΥΦ - Ανάλυση Ισολογισμών και Αποτελεσμάτων
● Γνώση προγραμμάτων της EPSILON NET (EXTRA) θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
● Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
● Ορθότητα και ταχύτητα στην χρήση προγραμμάτων (software)
● Σύνθετη Διαχείριση - εξυπηρέτηση πελατών σε Φορολογικά - Ασφαλιστικά θέματα
● Οργάνωση Αρχείων - Ψηφιοποίηση Εγγράφων - Ηλεκτρονική Διαχείριση

Παροχές

Μία από τις αξίες της EPIDOSIS είναι το ενδιαφέρον της προς τους ανθρώπους και γι’ αυτό διαθέτουμε ότι χρειάζεται ο συνεργάτης μας για να είναι ικανός να δουλεύει χωρίς εμπόδια και επιπλέον άγχος. Παρέχουμε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σε συνδυασμό με συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας σε ένα δυναμικό και εξαιρετικά επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας. Η εργασία στην EPIDOSIS σημαίνει αυτομάτως και συνεργασία με υποστηρικτικούς και φιλικούς συναδέλφους, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι, ενθουσιώδεις και έτοιμοι να βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση. Ο στόχος της EPIDOSIS είναι να παρέχει μια στέρεα βάση ώστε όλα τα στελέχη να μπορούν να παράγουν το βέλτιστο αποτέλεσμα και να έχουν τον χώρο να αναπτύξουν τα εργασιακά τους ταλέντα.

Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας;
Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.
ΕΓΓΡΑΦΗ

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε.
Μόνο στο JobFind.gr λαμβάνετε ενημέρωση μόλις η εταιρεία διαβάσει το Βιογραφικό σας!