ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΤΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ ΒΟΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Μάγειρες ζητούνται για ΜΟΝΙΜΗ απασχόληση -παραλιακό συγκρότημα-Λεμεσός-Κύπρος

Ημ/νία Δημοσίευσης: 20/04/2021
Κατηγορία: Εστίαση
Απασχόληση: Πλήρης
Χώρα: Κύπρος
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Περιγραφή


Μάγειρες ζητούνται για ΜΟΝΙΜΗ απασχόληση από παραλιακό συγκρότημα, Λεμεσός, Κύπρος.

Η επιχείρηση
Το συγκρότημα ανήκει στον Δήμο και είναι σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Λεμεσού. Στο μέρος υπάρχουν καφετέριες, εστιατόριο, σνακ μπαρ και ένας παιδότοπος.

Οι ώρες λειτουργίας γενικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι μεταξύ 08:30 π.μ. - 22:30 μ.μ. εκτός από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που υπάρχει ζωντανή μουσική 3 φορές / εβδομάδα και κλείνουν στις 23:30 μ.μ. τις συγκεκριμένες μέρες. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 08:30 π.μ. έως τις 17:30 μ.μ.

Θέσεις
2 A ’ Μάγειρες/σσες και μια βοηθός μαγείρισσα για την κρύα κουζίνα.
 

Απαραίτητα Προσόντα

Ανάλογη προϋπηρεσία. Η αγγλική γλώσσα δεν είναι υποχρεωτική.

ΠαροχέςΟ μισθός για τους /τις Α’ μάγειρες/σσες είναι 1500E καθαρά και για την βοηθό 1000-1200E. 6 μέρες εργασίας, 9 ώρες/ημέρα, με πρωινές ή απογευματινές βάρδιες μέσα στο συνολικό ωράριο λειτουργίας, ανάλογα με το πρόγραμμα της εβδομάδας. Οποιαδήποτε υπερωρία καταβάλλεται σε άδεια. Υπάρχει συμβόλαιο, ασφάλιση, γεύματα και 24 ημέρες /έτος άδεια. Επίσης, καθώς έχουν 15 ημέρες αργίες στην Κύπρο, όταν τα άτομα θα εργάζονται κατά τη διάρκεια μιας αργίας, θα προστίθεται μια επιπλέον ημέρα άδειας στις ήδη 24.

Διαμονή περιορισμένη σε αριθμό διατίθεται 1 'με τα πόδια από την επιχείρηση, σ’ ευρύχωρο διαμέρισμα 230τμ με ενοίκιο 150E / μήνα. Ο εργοδότης καλύπτει έως και 100E/μήνα λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας.
Αίτηση - Αποστολή Βιογραφικού

Σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας;
Εγγραφείτε για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εταιρεία.
ΕΓΓΡΑΦΗ

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε.
Μόνο στο JobFind.gr λαμβάνετε ενημέρωση μόλις η εταιρεία διαβάσει το Βιογραφικό σας!