Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

8/2/2023

Μάγειρες Α' για κρύα και ζεστή κουζίνα τηγάνια, σχάρα

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ | ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Το εστιατόριο ΝΕΦΕΛΗ σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από το 1992 και βρίσκετε στο Πολύχρονο Χαλκιδικής.

Με σύμμαχο την εμπειρία μας ανακαινίσαμε τον χώρο μας δημιουργώντας μια ξεχωριστή όαση που προσφέρει απλόχερα Ελληνική φιλοξενία και γαστρονομικές απολαύσεις.

Δεν υπήρχε ποτέ πιο ενδιαφέρουσα στιγμή για να γίνετε μέλος της Νεφέλη. Εστιατόριο Open cuisine με θέα την θάλασσα .

Ποια είναι η πρόκληση;

  • Προετοιμασία φαγητού σύμφωνα με κάρτες συνταγών καθώς και σύμφωνα με τα πρότυπα παραγωγής, μερίδων και παρουσίασης.
  • Ολοκλήρωση mis en place και ρύθμιση σταθμών.
  • Μαγείρεμα φαγητού και προετοιμασία ειδών μενού κορυφαίας ποιότητας έγκαιρα.
  • Δοκιμή τροφίμων για να διασφαλιστεί η σωστή προετοιμασία και η σωστή θερμοκρασία.
  • Λειτουργία εξοπλισμού κουζίνας με ασφάλεια και υπευθυνότητα.
  • Εξασφάλιση της σωστής υγιεινής και καθαριότητας των επιφανειών και των δοχείων αποθήκευσης.
  • Καλωσόρισμα με φιλική διάθεση και χαμόγελο τους καλεσμένους μας να μπορείτε να χειριστείτε όλα τα αιτήματα και τα παράπονα με έναν εξαιρετικά επαγγελματικό τρόπο.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Για να είστε επιτυχημένοι σε αυτόν τον ρόλο, η εμπειρία σας θα πρέπει να περιλαμβάνει ελάχιστη 4 έτη εμπειρία ως Μάγειρες σε εστιατόριο à la carte.
  • Multitasking "Είναι μία δεξιότητα να διαχειρίζεστε εκατοντάδες μικρές εργασίες ταυτόχρονα, ενώ ολοκληρώνετε τη σημαντικότερη αποστολή από όλες – το να κρατάτε ικανοποιημένους τους πελάτες μας."
  • Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και παρουσίασης.
  • Προσοχή στη Λεπτομέρεια. " Η ικανότητα να βλέπει κανείς το τελικό προϊόν, αλλά και να αναγνωρίζει τι λείπει για να γίνει τέλειο, είναι ζωτικής σημασίας για να γίνει κάποιος επιτυχημένος σεφ."
  • Διαχείριση Χρόνου. "Η σωστή διαχείριση χρόνου και η ανάπτυξη δεξιοτήτων συνεργασίας σε μία κουζίνα είναι ανεκτίμητη. "
  • Δυνατότητα εργασίας κάτω από την πίεση, ένας παίκτης ομάδας παθιασμένος με τη δουλειά που να επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας αποτελεσμάτων. "Δε θα είστε ποτέ μόνο εσείς μέσα στην κουζίνα. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα σας στη δουλειά, θα δουλεύετε με πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους. Μάγειρες προετοιμασίας, βοηθοί κουζίνας, ψήστες, sous chefs, υπεύθυνους, λαντζέρηδες και σερβιτόρους – ποτέ δε θα είστε μόνοι. Η ικανότητά σας να δουλεύετε σε ομάδα θα καθορίσει το αν θα τα καταφέρετε στον κόσμο της μαγειρικής. Ένας «σωστός παίκτης» που παίζει ομαδικά είναι μία πραγματικά σπουδαία προσθήκη στο προσωπικό οποιασδήποτε κουζίνας."
  • Ικανότητα χειρισμού της κριτικής ."Και ένας καλός σεφ γνωρίζει πώς να μην παίρνει προσωπικά τις κακές κριτικές. Δείτε την κριτική ως ευκαιρία για να μάθετε και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας."
  • Άριστες οργανωτικές ικανότητες
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια και ισχυρή εργασιακή ηθική. "Όσοι ασχολούνται με τον κόσμο της γαστρονομίας, πρέπει να τηρούν συγκεκριμένους κανόνες που ορίζουν πώς να επικοινωνούν με συναδέλφους και υφισταμένους για να διατηρήσουν τις απαιτούμενες επαγγελματικές προδιαγραφές."
  • Το πτυχίο / Δίπλωμα στη μαγειρική θα εκτιμηθεί επίσης ιδιαίτερα
  • Απαιτείται εύκαμπτο πρόγραμμα

Παροχές

  • Ανταγωνιστικά οφέλη, συμπεριλαμβάνει πλήρης διατροφή
  • Παρέχεται διαμονή σε σπίτια προσωπικού με AC, wi-fi και πρόσβαση στο πλυντήριο
  • Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικός μισθός, ανάλογος των προσόντων,
  • Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη