ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού - Πάτρα (Κωδ.θέσης ΣπΠτρ017)

Ημ/νία Δημοσίευσης: 10/10/2017
Κατηγορία: Μηχανικοί - Τεχνικοί - Επιστήμες
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΠΑΤΡΑ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)

Περιγραφή

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού με ένα δίκτυο 56 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, δύο σύγχρονες μονάδες κατασκευής πινάκων και ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, το οποίο προσφέρει τεχνολογική κατάρτιση στο δίκτυο πελατών της αλλά και στους εργαζόμενους της εταιρίας.

Το προσωπικό της εταιρίας αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της, απαρτίζεται πλέον από 800+ άτομα με υψηλό εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Με γνώμονα το όραμα και τις αξίες της εταιρίας μας πορευόμαστε και εξελισσόμαστε συνεχώς θέτοντας υψηλούς στόχους για να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών μας αντίστοιχα.

Το πάθος μας για ουσιαστική διάκριση είναι έντονο και εκφράζεται μέσα από τις πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις μας, όπως Great Place to Work, True Leaders, HR Awards, Business Education Awards, EFQM-ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ κ.α. Το δίκτυο συνεργατών μας αποτελείται από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον κλάδο της ηλεκτρολογίας, φωτισμού και τεχνολογίας με παγκόσμια παρουσία και σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρίας μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο σύνολο των πελατών μας.

Ποια είναι η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε καθημερινή βάση. Η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την ομαδικότητα και την συναδελφική αλληλεγγύη.

Αναζητούμε Σύμβουλο Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού

O /H Σύμβουλος Πώλησης, θα έχει την ευθύνη της εξυπηρέτησης των πελατών αλλά και της υποστήριξης τους μετά την πώληση. Η συνεχής βελτίωση των γνώσεων αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της εταιρείας προτεραιότητες του εργασιακού, εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες και απαιτήσεις του εργασιακού ρόλου.

Απαραίτητα Προσόντα

Εάν έχεις…

  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων
  • Άριστες  επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες
  • Ηλικία 22-35 και εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη σε αντίστοιχη θέση

….τότε περιμένουμε το βιογραφικό σου σημείωμα να σε γνωρίσουμε από κοντά!