Εσύ, ποιος θα ήθελες να γίνεις;
Είσαι ο Μελλοντικός μας Ηγέτης; Πιστεύεις ότι έχεις προοπτικές; Αναζητάς κάτι παραπάνω από «μία ακόμα δουλειά», αλλά να ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένεια με σκοπό;
Στον Όμιλο Sani/Ikos παίρνουμε την έννοια της Φιλοξενίας πολύ σοβαρά. Καθώς μεγαλώνουμε, με νέα ανοίγματα ξενοδοχείων σχεδόν ετησίως, ο σκοπός μας παραμένει ίδιος, να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας Μαγικές στιγμές, ως τα Κορυφαία Παγκοσμίως Family & Beach ResortTM.
Αν λοιπόν ονειρεύεσαι μία δυναμική καριέρα στη Φιλοξενία, αναζητάς να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό, να αναπτύξεις ουσιαστικές σχέσεις και να εξελιχθείς ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, σε ένα ασφαλή, δυνατό και βιώσιμο οργανισμό, τότε μπορεί να είμαστε το ιδανικό μέρος για εσένα.
Chef de Cuisine, à la carte (Ref: CRF/CDCA023)
Πληροφορίες
Ξενοδοχεία: Ikos Dassia, Ikos Odisia
Περιοχή: Κέρκυρα, Ελλάδα
Σύμβαση: Πλήρες Ωράριο / Εποχιακή Απασχόληση
Έναρξη Εργασίας: Μάρτιος 2023
Καθήκοντα
- Οργάνωση, επίβλεψη και διαμερισμός καθηκόντων στη ομάδα της κουζίνας
- Προγραμματισμός και καθοδήγηση στην προετοιμασία των φαγητών και των υπόλοιπων δραστηριοτήτων στην κουζίνα
- Αξιολόγηση απόδοσης του προσωπικού και ενθάρρυνση για βελτίωση
- Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης
- Υπολογισμός κόστους και δαπάνης αγαθών και κοστολόγηση γευμάτων
- Παρακολούθηση αποθεμάτων και παραγγελίες αγαθών
- Διασφάλιση της τήρησης όλων των πρότυπων υγιεινής και ασφάλειας
- Διοίκηση της κουζίνας, διατηρώντας ένα ομαλό και επαγγελματικό κλίμα