Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

15/1/2019

Sous Chef

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Περιγραφή

Το ξενοδοχείο Kassandra Palace στην Χαλκιδική είναι σε διαδικασία αναζήτησης Sous Chef, που να εποπτεύει και να συντονίζει τις δραστηριότητες των μαγείρων και των εργαζομένων στην κεντρική κουζίνα, ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τις οδηγίες του Executive Chef μας. Ο επιτυχής υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τις μαγειρικές και διαχειριστικές ικανότητες του για να παίξει έναν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση και την ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών μας.

 

Αρμοδιότητες

·         Να βοηθάει στην προετοιμασία και τον σχεδιασμό όλων των μενού των τροφίμων και ποτών.

·         Να επιβλέπει σε καθημερινή βάση ότι η κουζίνα λειτουργεί με τρόπο που να πληροί τις προδιαγραφές ποιότητας μας.

·         Να συμπληρώνει τον Executive Chef στο σχεδιασμό και την προετοιμασία του φαγητού, όταν κρίνεται απαραίτητο.

·         Να μπορεί να λύσει τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και να πάρει τον έλεγχο του κάθε προβληματικής κατάστασης.

·         Να έχει υπό την εποπτεία του την  διαχείριση, την κατάρτιση, τον προγραμματισμό, την αξιολόγηση, την παροχή συμβουλών, την πειθαρχία, και την παροχή κινήτρων και καθοδήγηση των εργαζομένων της κουζίνας.

·         Να διασφαλίζει σωστή διαχείριση υλικών, την σωστή ποσότητα μερίδας και την  καθημερινή παρακολούθηση των αποθεμάτων της κουζίνας.

·         Να ενημερώνει το F&B προσωπικό για τα προϊόντα ημέρας και τα διαθέσιμα προϊόντα του μενού.

·         Να είναι σε θέση να προετοιμάσει ειδικά γεύματα για πελάτες με τροφικές ιδιαιτερότητες.

·         Να επιβλέπει την επιβολή των κανονισμών υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας στον χώρο της κουζίνας.

·         Να διατηρεί μια θετική και επαγγελματική προσέγγιση με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

·         Να παρακολουθεί και να επιβλέπει την παρουσίαση των πιάτων.

 

Απαραίτητα Προσόντα

·         2 + χρόνια εμπειρίας ως Sous Chef.

·         Κατανόηση των διαφόρων μεθόδων μαγειρέματος, τα συστατικά, τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες που απαιτούνται.

·         Εξαιρετική προϋπηρεσία στην διαχείριση της κουζίνας και του προσωπικού.

·         Ακρίβεια και ταχύτητα στον χειρισμό καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και την παροχή λύσεων εκεί που απαιτούνται.

·         Εξοικείωση με τις νέες πρακτικές της γαστρονομίας και τις νέες τάσεις της αγοράς.

·         Γνώση κοστολόγησης και menu engineering θα εκτιμηθεί.

·         Πτυχίο μαγειρικής με διάρκεια σπουδών τουλάχιστον 2 έτη.

Παροχές

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο παροχών με ασφάλιση.
  • Διαμονή και πλήρης διατροφή.
  • Δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.

 

** Βιογραφικό με επιθυμητή πρόσφατη φωτογραφία.