ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Άνοιγμα Θέσης- Χωρίς προϋπηρεσία/ Ιανουάριος

Ημ/νία Δημοσίευσης: 23/12/2020
Κατηγορία: Marketing - Διαφήμιση - Επικοινωνία
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιοχή: ΚΕΝΤΡΟ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Το τμήμα HR του Οργανισμού θα δέχεται βιογραφικά για ενίσχυση των κεντρικών γραφείων στην Θεσσαλονίκη μέχρι τις 22 Ιανουάριου στις 12:00.

Mια από τις πιο καταξιωμένες Εταιρείες στον χώρο της Διαφήμισης προσφέρει την ευκαιρία σε 2 άτομα, από 21 έως 28 τα οποία θα καταταχθούν και θα στελεχώσουν το τμήμα με σκοπό την προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη.


Η Εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο και νεανικό περιβάλλον προσφέροντας στους νέους της χώρα μας την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητες τους και να αμείβονται κατάλληλα.


Παρέχουμε την δυνατότητα των Online Interviews,δεδομένης της κατάστασης. Τα βιογραφικά που θα αξιολογηθούν θετικά θα επιλεχθούν βάση της άμεσης διαθεσιμότητας τους για πρώτη συνάντηση με την Υπεύθυνη της Εταιρείας μας.

Απαραίτητα Προσόντα

Θα επιλέγονται άτομα τα οποία έχουν διαμονή στην Θεσσαλονίκη, μιλούν άπταιστα την Ελληνική Γλώσσα και κατέχουν απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Οι υποψήφιοι που θα διακρίνονται από ευγένεια, φιλομάθεια και φιλοδοξία θα προχωρούν σε 2η συνάντηση επιλογής.