Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

01/06/2023

Ζαχαροπλάστης Α / Pastry Chef

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΤΙΓΚΑΚΙ | ΚΩΣ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Ο FTI GROUP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας στην Ευρώπη. Με έδρα το Μόναχο της Γερμανίας, ο όμιλος απασχολεί περισσότερους από 12.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Meeting Point Hotels ιδρύθηκε από τον Όμιλο FTI τον Σεπτέμβριο του 2015 και είναι μία διεθνής hospitality εταιρεία με χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από πέντε brands που περιλαμβάνει περισσότερα από 50 ξενοδοχεία σε 9 χώρες. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει τα LABRANDA Hotels & Resorts, Design Plus Hotels, Kairaba Hotels & Resorts, Lemon & Soul και «by MP Hotels». Σε ηλιόλουστους προορισμούς, δίπλα στην παραλία ή σε κοντινή απόσταση από την παραλία, η Meeting Point Hotels είναι αφοσιωμένη να στο να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της με χαμόγελο και να προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες με τοπική αίσθηση.

Τα έξι ξενοδοχεία μας στην Ελλάδα βρίσκονται στην Κέρκυρα, την Κω και τη Ρόδο και τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα.


Αυτή τη στιγμή προσλαμβάνουμε για το LABRANDA MARINE AQUAPARK στην ΚΩ Ζαχαροπλάστη Α'.

Αναζητούμε έναν έμπειρο Pastry Chef για την παρασκευή ποικιλίας γλυκών. Η ικανότητα στη παρασκευή γλυκών υψηλής ποιότητας πρέπει να συνδυάζεται με τη δημιουργικότητα για την ανάπτυξη νέων εκπληκτικών γεύσεων και συνταγών.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα είναι γνώστης της ζαχαροπλαστικής με πάθος για γλυκές και νόστιμες δημιουργίες. Επιπλέον, πρέπει να τηρούνται τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας για να παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Προετοιμασία μεγάλης ποικιλίας προϊόντων όπως κέικ, μπισκότα, πίτες, ψωμί κ.λπ. ακολουθώντας παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές
  • Δημιουργήστε νέων και συναρπαστικών επιδόρπιων για την ανανέωση του μενού και τη προσέλκυση του ενδιαφέροντος των πελατών
  • Διακόσμηση αρτοσκευασμάτων χρησιμοποιώντας διαφορετικά γλάσο, γαρνιτούρες κ.λπ. για την εξασφάλιση μίας όμορφης και συναρπαστικής παρουσίασης.
  • Παρακολούθηση των αποθεμάτων για συστατικά ψησίματος όπως αλεύρι, ζάχαρη κ.λπ. καθώς και παραγγελιοληψίες εντός προϋπολογισμού.
  • Έλεγχος της ποιότητας του υλικού και της κατάστασης του εξοπλισμού και των συσκευών που χρησιμοποιούνται για το μαγείρεμα
  • Καθοδήγηση και παρακίνηση των βοηθών ζαχαροπλαστικής και τους αρτοποιών


Απαραίτητα Προσόντα

  • Πιστοποιητικό μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας ή σχετικού κλάδου
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία ως Pastry Chef, αρτοποιός ή σχετικός ρόλος
  • Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και δημιουργικότητα
  • Οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες
  • Σε βάθος γνώση των αρχών υγιεινής, των τεχνικών προετοιμασίας και ψησίματος των τροφίμων και της διατροφής
  • Εργασιακές γνώσεις ψησίματος με περιορισμούς συστατικών (γλυκά χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη κ.λπ.)

Παροχές

  • Πλήρης Διατροφή κατα τη διάρκεια λειτουργίας του ξενοδοχείου
  • Διαμονή για όσους εργαζόμενους έρχονται εκτός Κω