ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Στελέχωση Τμήματος Πωλήσεων

Ημ/νία Δημοσίευσης: 08/07/2020
Κατηγορία: Marketing - Διαφήμιση - Επικοινωνία
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Είστε το άτομο που αναζητάμε αν είστε μεταξύ 18-34, με ενσυναίσθηση προς τα κοινωνικά ζητήματα και σας αρέσει να έρχεστε σε συνεχή επαφή με το κοινό. Ψάχνουμε για άτομα με εξαιρετική ευχέρεια λόγου και ανεπτυγμένες δεξιότητες επικοινωνίας.

Εκτιμούμε πολύ τις προηγούμενες εμπειρίες στον τομέα της τροφοδοσίας και των ξενοδοχείων γενικά (σερβιτόρος, μπαρ, σεφ, προσωπικό τραπεζαρίας ..) και στα δύο επειδή κατανοούμε τη στιγμή της αβεβαιότητας της εργασίας, αλλά κυρίως για την πολύτιμη εμπειρία και την προθυμία να επικοινωνήσετε και να εξυπηρετήσετε το κοινό.

Προσφέρουμε: αμοιβή και συμβατική συνέχεια, ακριβείς μηνιαίες πληρωμές με μπόνους και κίνητρα. Ευκαιρία να λάβετε μέρος σε ταξίδια στην Ελλάδα. Κυρίως προσφέρουμε μια ευκαιρία ανάπτυξης.

Η δραστηριότητα εργασίας είναι ανεξάρτητη. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού εφαρμογών που συνήθως λαμβάνουμε δημοσιεύοντας αυτήν την αναζήτηση προσωπικού, με τις ίδιες απαιτήσεις δίνουμε προτεραιότητα σε υποψηφίους με διαθεσιμότητα πλήρους απασχόλησης ή για κάθετο μερικό χρόνο τουλάχιστον 3 πλήρεις ημέρες την εβδομάδα.

Απαραίτητη κατοικία στην Θεσσαλονίκη ή σε κοντινό περιβάλλον και εξαιρετικό επίπεδο γραπτών και ομιλούμενων ελληνικών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, αναζητήστε μας στο instagram! Εάν αισθάνεστε ότι ταιριάζετε στην ομάδα μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας.. οι επιλογές είναι ανοιχτές!

Instagram Account: @jtbfree