Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

12/4/2021

Προϊστάμενος επισιτιστικών τμημάτων (Food & Beverage Manager)

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΚΕΡΚΥΡΑ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)

Περιγραφή

Ξενοδοχείο στα Μωραίτικα της Κέρκυρας 3 στέρων plus - 960 δωματίων, ζητά Προϊστάμενο επισιτιστικών τμημάτων (Food & Beverage Manager).

Καθήκοντα

  • Διοίκηση και υποστήριξη της λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων (food & beverage departments)
  • Οργάνωση, εκπαίδευση, επίβλεψη, έλεγχος και αξιολόγηση του εργατικού δυναμικού των τμημάτων του
  • Μέριμνα για την γνώση και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας που ισχύουν σε όλα τα επισιτιστικά τμήματα
  • Πολύ καλή γνώση των λειτουργιών και των κανόνων ασφαλείας που ισχύουν για τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε όλους τους χώρους των επισιτιστικών τμημάτων και για την ποιότητα και υγιεινή των προϊόντων
  • Έλεγχος και εποπτεία της αποθήκευσης και της χρήσης όλων των υλικών (αναλωσίμων και μη) που χρησιμοποιούνται σε όλα τα επισιτιστικά τμήματα.
  • Προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων όλων των επισιτιστικών τμημάτων, καθορισμός στόχων και συνεχής προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων αυτών σε συνεργασία με τους προϊσταμένους των τμημάτων.
  • Άμεση συνεργασία με το τμήμα της ψυχαγωγίας (animation) για τον σωστό προγραμματισμό των εκδηλώσεων στα επισιτιστικά τμήματα.
  • Επίλυση των προβλημάτων και των παραπόνων των πελατών όταν αυτά δε μπορούν να επιλυθούν από τους υφιστάμενούς του.
  • Καθημερινός έλεγχος και ενημέρωση όλων των βιβλίων και των καταστάσεων που τηρούνται για την σωστότερη λειτουργία της εργασίας του.
  • Προσεκτική και πάντα μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων του επικοινωνία με τους πελάτες, γνώση του οδηγού προσωπικού καθώς και πιστή εφαρμογή του εσωτερικού κανονισμού του ξενοδοχείου.
  • Οφείλει να συμβάλλει στην περιβαλλοντική προσπάθεια της εταιρείας και τον Έλεγχο για την καλύτερη δυνατή συλλογή, διαχωρισμό και επιστροφή των συσκευασιών που επαναχρησιμοποιούνται και των απορριμμάτων που δίνονται για ανακύκλωση (π.χ. οργανικά απορρίμματα εστιατορίου, κουζίνας για παρασκευή compost, γυάλινες φιάλες, χαρτιά, κουτιά αλουμινίου, κ.λ.π.).
  • Καθημερινό έλεγχο της καθαριότητας και υγιεινής των χώρων σίτισης πελατών και προσωπικού όπως και αποθηκών, αποδυτηρίων προσωπικού, χώρου αποθήκευσης σκουπιδιών. Έλεγχος για την καλύτερη δυνατή συλλογή, διαχωρισμό και επιστροφή των συσκευασιών που επαναχρησιμοποιούνται και των απορριμμάτων που δίνονται για ανακύκλωση (π.χ. οργανικά απορρίμματα εστιατορίου, κουζίνας για παρασκευή compost, γυάλινες φιάλες, χαρτιά, κουτιά αλουμινίου, κ.λ.π.).

Απαραίτητα Προσόντα

  • Απόφοιτος Σχολής Τουρισυικών Επαγγελμάτων (ΤΕΙ)
  • Διοικητικές ικανότητες
  • Άριστη ικανότητα χρήσης και επεξεργασίας δεδομένων μέσω ξενοδοχειακού software
  • Γνώση Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας 
  • Δυναμική προσωπικότητα, παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα