Chef
Ο Όμιλος εταιριών Privée, με έδρα την Λητή Θεσσαλονίκης και γραφεία ανά τον κόσμο, αποτελεί ένα σύνολο εταιριών, Ελλήνων ιδρυτών, με κοινό χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, την συνέπεια και την εμπειρία. Διαθέτει Business Units στους τομείς Marketing, Τουρισμού, Εστίασης, Event και Yachting.
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα Business Units του Ομίλου:
Chalkidiki Villas: 2 παραλιακές υπερπολυτελείς βίλες στην Βουρβουρού Χαλκιδικής, ιδανικές για διακοπές, δεξιώσεις και parties.
Conceptum yacht: Το απόλυτο yacht για ταξίδι από Αθήνα σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Δήλο και Νάξο. Ιδανικό και για dinners, parties, receptions, wedding proposals, bachelor parties etc.
Privée Santorini: Υψηλές υπηρεσίες σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, στην Περίσσα Σαντορίνης. Ανάμεσα στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής, σύμφωνα με το Tripadvisor.
Privée Events: Το ανανεωμένο “Privee Events” στην Θεσσαλονίκη, εγγυάται αξέχαστες στιγμές για κάθε είδους εκδήλωση.
Kyklades Beach Bar Restaurant: Ένα μοναδικό gourmet beach restaurant με εκλεκτά πιάτα και διάσημα events. Μια εμπειρία που αξίζει να γευτείτε!
Το Privée Events αναζητά Chef για την Θεσσαλονίκη.
Αρμοδιότητες:
- Επικοινωνεί με τη διοίκηση για την εύρεση προμηθευτών και τη διαχείρισή τους.
- Προγραμματίζει και καθοδηγεί τις προετοιμασίες του φαγητού και των δραστηριοτήτων μαγειρικής.
- Τροποποιεί το μενού ή/και δημιουργεί, κατά περίπτωση, νέο μενού που πληροί τα πρότυπα ποιότητας.
- Υπολογίζει τις απαιτήσεις των γευμάτων και των δαπανών για τρόφιμα και προσωπικό.
- Επιβλέπει τις δραστηριότητες του προσωπικού της κουζίνας.
- Συμμετέχει στην διαδικασία πρόσληψης, διαχείρισης και εκπαίδευσης του προσωπικού ανάλογα με τις ανάγκες του τμήματος.
- Φροντίζει για την οργάνωση της κουζίνας.
- Δοκιμάζει όλες τις παρασκευές πριν σερβιριστούν στον πελάτη.
- Επιμελείται την τελική εμφάνιση των πιάτων.
- Είναι υπεύθυνος/η για την αποκατάσταση των προβλημάτων ή των παραπόνων που προκύπτουν.
- Τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και αποθηκεύει τις πρώτες ύλες σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP.
- Φροντίζει για την καθαριότητα του χώρου μετά το τέλος της μαγειρικής.
- Οργανώνει τις αγορές και τις επισκευές του εξοπλισμού.
- Καθοδηγεί και κατευθύνει το προσωπικό πριν, κατά την διάρκεια και έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγωγής φαγητού.
- Δημιουργεί, ενημερώνει και ελέγχει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προσωπικού ανάλογα με το φόρτο εργασίας.
- Αναλαμβάνει να παρουσιάσει το προφίλ της κουζίνας του Ομίλου σε κοινωνικά δρώμενα της πόλης.
- Ενημερώνει ο ίδιος, αν χρειαστεί, τον πελάτη και επικοινωνεί για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει στο φαγητό.
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο μαγειρικής σχολής.
- 5 ετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε μαζική εστίαση κουζίνα.
- 5 ετή εμπειρία σε μαζική εστίαση.
- Γνώση των προτύπων διαχείρισης τροφίμων.
- Επικοινωνιακές και ηγετικές δεξιότητες.
- Δημιουργική σκέψη και φαντασία.
- Ταχύτητα και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.
- Οργανωτικές δεξιότητες.
- Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.
- Ανάληψη πρωτοβουλιών και ευελιξία.
- Εργασία ως εξωτερικός συνεργάτης - επιβλέπων.
- Χρήση ΜS office, Google Drive, και Internet.
Τι προσφέρουμε;
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.
- Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
- Προοπτικές εξέλιξης εντός του ομίλου εταιρειών.