Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

6/2/2023

Assistant Restaurant Manager

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ | ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)

Περιγραφή

Avaton is a leading luxury hospitality company with a firm commitment to customer service. Dedicated to perfecting the travel experience and providing the highest standards of hospitality. We believe that our most valuable asset is our employees.

The resort is a boutique property with 56 villas and suites and is a proud member of the well-respected and world-known Relais & Chateaux affiliation.


About the Assistant Restaurant Manager role:

As an essential member of our Food & Beverage leadership team, the Assistant Restaurant Manager ensures that consistent and thoughtful service is delivered to our guests. This position is responsible for training, motivating and help lead the dynamic team to the success of our goals. The Assistant Restaurant Manager, reporting to our Restaurant Manager is visible within the operations, providing Guest recognition, promoting good public relations, handling special requests and assisting the rest of the team in times of pressure by occasionally taking food or beverage orders, clearing tables and assuring the smooth operations of the restaurant. 

Απαραίτητα Προσόντα

Ο ιδανικός Assistant Restaurant Manager θα:
  • Είναι άριστα εκπαιδευμένος/η και ενημερωμένος/η σε όλους τους τομείς (γνώσεις γαστρονομικές, τεχνικό κομμάτι, αλλά και στις αρχές συμπεριφοράς).
  • Προσφέρει μια ευχάριστη, άρτια σερβιρισμένη εμπειρία ποτών ή φαγητού, σύμφωνα με τα πρότυπα αριστείας μας για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα.
  • Περιγράφει στους επισκέπτες την επιλογή των ειδών του μενού τροφίμων και ποτών προσφέροντας ενδιαφέρουσες και ζωντανές περιγραφές για κάθε είδος.
  • Προβλέπει τις ανάγκες των πελατών και βεβαιώνετε για την ικανοποίησή τους
  • Προετοιμάζει και παρουσιάζει με ακρίβεια τους λογαριασμούς και εκτελεί όλα τα καθήκοντα που σχετίζονται με το κλείσιμο των βάρδιας του εστιατορίου.
  • Καλωσορίζει τους επισκέπτες με επαγγελματικό τρόπο.
  • Θα καθοδηγεί και θα δίνει οδηγίες στους 'Α και 'Β σερβιτόρους ως προς την προετοιμασία του εστιατορίου, το σωστό σέρβις 
  • 'Εχει γνώσεις πάνω στην υγιεινή τροφίμων και ποτών (HACCP).
  • Αριστή επικοινωνία γραπτή και προφορική στα Αγγλικά.
Our Ideal Assistant Restaurant Manager candidate will have:
  • F&B Management experience in a luxury environment and a Michelin starred background. International experience is preferred
  • Problem solving, benchmark and innovation capacities
  • Good PR skills to meet and connect with our guests
  • People skills: must be a person who develops people service skills and their craftsmanship for internal and international growth
  • Creativity and enthusiasm for exploring new products and services
  • Extensive knowledge of food and wine, guest service, cost control, labor control, menu writing
  • Reading, writing and oral proficiency in the English language
  • All applicants need to have legal right to work in Greece at the time of their application
  • Knowledge of food and hygiene (HACCP) is required



Απαιτήσεις:

  • Εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στο τμήμα του Food & Beverage σε πολυτελές περιβάλλον (ξενοδοχεία 5*, fine dining εστιατόρια)
  • Άριστες προσωπικές δεξιότητες παρουσίασης και διαπροσωπικές ικανότητες, εξωστρεφής προσωπικότητα και ικανότητα αντιμετώπισης κάθε αιτήματος
  • Απαιτείται ευελιξία, πρωτοβουλία και προσέγγιση ομαδικής εργασίας
  • Υψηλό επίπεδο γνώσης κρασιού και φαγητού (πτυχίο WSPC ή Genius in Gastronomy θεωρείτε προσόν)
  • Γνώση χρήσης POS
  • Γνώση ανάγνωσης, γραφής και προφορικού λόγου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα


Requirements:

  • Excellent personal presentation and interpersonal skills, an outgoing personality, and a can-do approach to any request.
  • A minimum of three years of food service experience in a luxury environment. (5* hotels or fine dining restaurants)
  • Flexibility, initiative, and teamwork approach are required.
  • A high level of wine and food knowledge. (WSPC or Genius in Gastronomy certificate is preferred)
  • Proficiency in using POS.
  • Reading, writing, and oral proficiency in the Greek and English language.


Παροχές

  • Διαμονή σε ανακαινισμένο ή καινούργιο διαμέρισμα (διαμονή μόνος ή μέχρι και 1 συγκάτοικο)
  • Διατροφή κατά την διάρκεια εργασίας
  • Ευκαιρίες εξέλιξης μέσα στην εταιρεία
  • Ανταγωνιστικός μισθός-πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς
  • Εξαιρετικό περιβάλλον και συνθήκες εργασίας- σεβασμός, αλληλοβοήθεια
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα που διεξάγονται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου (Μπάτλερ service, fine dining, κρασία και ποτά)
  • Δυνατότητα εύρεσης εργασίας σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του ίδιου ομίλου Relais & Chateaux στο εξωτερικό- Χειμερινή σεζόν στις Άλπεις
  • Εργασία καλοκαιρινής περιόδου (Μάιο έως και Οκτώβριο)


Key Benefits:

  • Complimentary employee stay (standalone new furnished apartment or with 1 roommate)
  • Complimentary meals whilst on duty
  • Growth opportunities within the company as a hospitality professional
  • Competitive salary
  • Excellent working conditions and environment
  • Training seminars conducted by hospitality experts (Butler, fine dining, wines and spirits seminars)
  • Option to work in other Relais & Chateaux properties around the world -Winter season in the Alps
  • Seasonal work (May-October)