Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

2/3/2023

Φοιτητ@ για Πρακτική Άσκηση

Logistics - Αποθήκη - Μεταφορές

Πόλη ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

🎓 Πρακτική Άσκηση στην Ιωνική Σφολιάτα

Είμαστε η Ioniki Sfoliata, από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παράγωγης τροφίμων στην Ελλάδα με Διεθνή εμπορική δραστηριότητα και ζητάμε φοιτητ@ ή τελειόφοιτ@ για να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ψάχνουμε υποψήφι@ για πρακτική άσκηση στα τμήματα logistics, marketing, Τεχνικό, Ποιοτικού Ελέγχου, Παραγωγής της Ioniki στο εργοστάσιο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

Εάν αναζητάς εκπαίδευση, εμπειρίες, εξειδίκευση, τότε αυτή η θέση τα έχει όλα!

Η κάθε θέση πρακτικής άσκησης είναι μέρος ενός προγράμματος που συνδυάζει εμπειρία και εκπαίδευση με πολλέέές προοπτικές εξέλιξης για εσένα. Για να σου δώσουμε ένα sneak peek του χρόνου σου στην Ioniki, σκέψου πώς μέσα σε #6 μήνες πού θα είσαι κοντά μας θα έχεις γνωρίσει όλα τα τμήματα της εταιρίας, θα δεις από μέσα και από έξω την παραγωγική διαδικασία τροφίμου, πώς λειτουργεί η εφοδιαστική αλυσίδα, όλη τη front desk δουλειά και θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε κάθε εταιρικό project ως μέλος μίας ομάδας, μαθαίνοντας όλα τα tips & tricks πού χρειάζεσαι. 😏

Σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής σου κοντά μας θα έχεις διαρκές coaching ώστε να είσαι σε θέση, μόλις ολοκληρώσεις την πορεία σου, να διεκδικήσεις δυναμικά μία θέση στην αγορά εργασίας.

Εάν νιώσεις και νιώσουμε πώς… έδεσε το γλυκό μεταξύ μας, τότε θα σε καλωσορίσουμε εμείς στην «παρέα των φύλλων» για την πιο νόστιμη συνεργασία της επαγγελματικής σου πορείας!

Εάν είσαι απόφοιτ@ Λογιστικής, Οικονομικών Σπουδών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Logistics, ΙΤ τότε μην αφήνεις τίποτα στην τύχη!

A, και μην ξεχάσεις να μάθεις όοοτι χρειάζεσαι για εμάς στο www.ioniki.com 😏

#IonikiSfoliata #AboutIoniki #SpitikiZimi #Filosophy #marketing #production #logistics #technical #management