Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

3/6/2019

Β' Σερβιτόροι - Παραλίμνη Κύπρου {VriBch}

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη Κύπρος
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Η INGLOBE για λογαριασμό μεγάλης  Ξεν/κης Μοναδας στην όμορφη Κύπρο (Παραλίμνη) ζητά υποψηφίους για την κάλυψη της θέσης:

Β' Σερβιτόροι

Περίοδος εργασίας: από τώρα έως 30 Νοεμβρίου 2019
Τύπος απασχόλησης: πλήρης (8ωρο ημερησίως / 6 ημέρες την εβδομάδα)

Σκοπός:

Η παροχή βοήθειας στον διευθυντή του εστιατορίου, στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των εστιατορίων, προκειμένου να διατηρηθούν τα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται. Να προωθεί τις πωλήσεις τροφίμων και ποτών στο μέγιστο και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες.

Καθήκοντα και ευθύνες:

Διατηρεί τα ψηλότερα επίπεδα ατομικής υγιεινής, καθαριότητας και εμφάνισης και τηρεί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο εργασίας. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία.
Γνωρίζει τη λειτουργία των ταμειακών μηχανών και του λειτουργικού τους συστήματος και εκπαιδεύει το προσωπικό.
Has an excellent knowledge of cash machines and their operation systems and trains staff.
Να εξασφαλίζει ότι όλα τα καθήκοντα που απαιτούνται για την προετοιμασία σερβιρίσματος έχουν γίνει αποτελεσματικά.
Να υποδέχεται τους πελάτες και να τους συνοδεύει στο τραπέζι τους.
Να παρουσιάζει το μενού στον πελάτη και να γνωρίζει με λεπτομέρεια το περιεχόμενό του, καθώς και των ποτών-κρασιών και να είναι σε θέση να επεξηγεί αυτά με επαγγελματικό τρόπο.
Να παίρνει παραγγελίες, να σερβίρει και να επιτηρεί τη σωστή διεκπεραίωση του σέρβις από τους υφισταμένους του.
Να παρακολουθεί την πρόοδο της εκτέλεσης των παραγγελιών που δίνονται προς την κουζίνα και να βεβαιώνεται ότι οι παραγγελίες εκτελούνται γρήγορα και σωστά.
Κατά τη διάρκεια του σέρβις, να διασφαλίζει κατά πόσο οι πελάτες απολαμβάνουν το γεύμα τους.
Να βεβαιώνεται ότι δίνεται το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες, έστω και αν αυτοί μπήκαν στο εστιατόριο λίγο πριν κλείσει.
Να φροντίζει για την ικανοποίηση ιδιαίτερων επιθυμιών/παρακλήσεων σε φαγητά πελατών μέσα σε λογικό πλαίσιο και σε συνεννόηση με την κουζίνα.
Να χειρίζεται με επιδεξιότητα και ευγένεια απορίες, παράπονα και μικροπροβλήματα πελατών, σε περίπτωση δε σοβαρού συμβάντος να ενημερώνει τον F&B Manager του το συντομότερο δυνατό.
Σε κάθε επαφή του με πελάτες ή συνεργάτες της εταιρίας είναι εξυπηρετικός, ευγενικός και φιλικός, διατηρώντας ορθές επαγγελματικές σχέσεις.
Επιδεικνύει υψηλό βαθμό πρωτοβουλίας και ευθύνης σε σχέση με τα παραπάνω καθήκοντα και αρμοδιότητες.
Να είναι σε θέση να εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα κα εξουσίες που θα του ανατεθούν από τη διεύθυνση της εταιρίας.


Απαραίτητα προσόντα:

Δίπλωμα από ξενοδοχειακή σχολή
Διευθυντικές και ηγετικές ικανότητες
Άριστη γνώση των προτύπων ασφάλειας-υγείας και υγιεινής και τροφίμων
Διετής εμπειρία σε ανάλογη θέση και οκταετής στον τομέα


Παροχές:

Μισθός (minimum Β' σερβιτόρου 800 ευρώ) μηνιαίως κατ' ελάχιστο
6 ημέρες / 8 ώρες (οι υπερωρίες αμείβονται έξτρα)
Ασφάλιση
Διαμονή
Διατροφή