ΠεριγραφήΤα καθήκοντα ως μάγειρας είναι η παροχή υποστήριξης στον Executive Chef κατά τις καθημερινές τους εργασίες, το στήσιμο και αναπλήρωση πόστων με όλες τις απαραίτητες προμήθειες, η προετοιμασία του Μπουφέ για σερβίρισμα (π.χ., κόψιμο λαχανικών, τεμαχισμός κρεάτων ή παρασκευή σαλτσών) και η παρασκευή των στοιχείων του μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας.
Απαραίτητα Προσόντα- Πτυχίο σχολής μαγειρικής.
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4* ή 5*
- Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές καταστάσεις
- Επαγγελματική συμπεριφορά και εμφάνιση
- Εξοικείωση με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου
- Άριστη κατανόηση των διαφόρων μεθόδων, των υλικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών μαγειρικής
- Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας