ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΤΡΑ ΘΑΣΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΝΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΡΟΣ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Σύμβουλος Ακινήτων – Μεσίτης

Ημ/νία Δημοσίευσης: 26/04/2021
Κατηγορία: Ασφαλιστικά - Real Estate
Απασχόληση: Εξωτερική Συνεργασία
Πόλη: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή: ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Περιγραφή

Η Divine Property SA αναζητά ανεξάρτητους Συνεργάτες- Συμβούλους Ακινήτων – Μεσίτες με προϋπηρεσία στον χώρο και προσωπική θέληση για επιτυχία και σταθερή επαγγελματική ανάπτυξη. Η εταιρεία αποτελεί πολύτιμο μέλος ενός εξέχοντα ομίλου εταιρειών εδραιωμένο στο χώρο του τουρισμού, κατασκευών, μεσιτείας και παροχής υπηρεσιών και έχει ως απόλυτο στόχο την δημιουργία και καθιέρωση σημαντικών και χρόνιων συνεργασιών με επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την δυναμική στήριξη και το ανεπτυγμένο και μοναδικό σύστημα παροχής υπηρεσιών μεσιτείας και συμβουλευτικής ακινήτων διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα.

Η Divine Property SA είναι μια διακεκριμένη εταιρεία αγοραπωλησίας, ενοικίασης και διαχείρισης ακινήτων με πολυάριθμα βραβεία και σημαντικές διακρίσεις στον τομέα της, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο, με ισχυρή προβολή ακινήτων σε Ελλάδα και στο εξωτερικό και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μοναδικών ακινήτων στα ελληνικά νησιά και στην Αθήνα που προσφέρει στους πελάτες της τις καταλληλότερες επενδυτικές ευκαιρίες στην ελληνική αγορά ακινήτων που θα αποτελέσουν για αυτούς μια ασφαλή και κερδοφόρα επένδυση ή τη μαγική απόδραση τους.

Η ομάδα επαγγελματιών μας με απόλυτη αφοσίωση στην παροχή απαράμιλλων υπηρεσιών στην απαιτητική πελατεία μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει και να διατηρήσει πολλές σημαντικές συνεργασίες και μια εξέχουσα φήμη σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μια ατελείωτη υποστήριξη μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών και παθιασμένων επαγγελματιών. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Παλαιό Φάληρο με υποκαταστήματα στην Μύκονο και στην Σύρο.

Η εταιρεία παρέχει συνεχής εκπαίδευση και καθοδήγηση στις πιο πρωτοπόρες και εξελιγμένες τεχνολογίες και βελτιώσεις του χώρου και αστείρευτη στήριξη από έμπειρο στέλεχος στην διαχείριση και ανάπτυξη πωλήσεων. Όπως επίσης και ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, υψηλά ποσοστά πωλήσεων και κάλυψη εξόδων.

Απαραίτητη ισχυρή ικανότητα στην επικοινωνία, ανεπτυγμένες γνώσεις Η/Υ, μεταφορικό μέσο, προηγούμενη προϋπηρεσία στον χώρο και καλή γνώση αγγλικών.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Απαραίτητη ισχυρή ικανότητα στην επικοινωνία
  • Ανεπτυγμένες γνώσεις Η/Υ
  • Μεταφορικό μέσο, προηγούμενη προϋπηρεσία στον χώρο
  • Καλή γνώση αγγλικών