ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Sales/Marketing

Ημ/νία Δημοσίευσης: 19/06/2020
Κατηγορία: Πωλήσεις Λιανικής - Merchandising
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Εταιρεία marketing που εδρεύει στον Πειραιά, συνεργαζόμενη με πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες που πιστοποιούν την ποιότητα των υπηρεσιών της, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της 3 νέους/νέες για τη στελέχωση δραστηριοτήτων στο τμήμα πωλήσεων της. Ο κάθε υποψήφιος που θα περάσει τα πρώτα στάδια αξιολόγησης, θα είναι υπεύθυνος για τη συνεχή προώθηση και υποστήριξη πωλήσεων, για τη παροχή υψηλής ποιότητας customer service και σε συνέχεια στο συντονισμό εκπαιδεύσεων νέων συνεργατών για τους πιο φιλόδοξους.

Απαραίτητα Προσόντα

Από το κάθε υποψήφιο περιμένουμε ικανότητα και άνεση στην επικοινωνία με δυνητικούς πελάτες και διαπραγματευτική ευελιξία, επαγγελματική νοοτροπία και θετικό τρόπο σκέψης και ανάλυσης, να μπορεί να λειτουργεί με επαγγελματισμό μέσα σε ομάδα.

Οι υποψήφιοι που θα στείλουν το βιογραφικό τους πρέπει να είναι άνω των 18, ως ελάχιστο επίπεδο εκπαίδευσης θεωρείται το Λύκειο. Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ θεωρείται επιπλέον προσόν, καθώς και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση πωλήσεων θα εκτιμηθεί.


Παροχές

Η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που στοχεύει στο να μπορεί ο καθένας να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθεί στη φιλοσοφία της εταιρείας μας, αξιοκρατικό και ελκυστικό σύστημα αμοιβών καθώς και δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.


Επιθυμείτε να κάνετε το πρώτο βήμα ή να συνεχίσετε την ήδη επιτυχημένη καριέρα σας και να εξελιχθείτε στο πλαίσιο μίας μεγάλης και αξιόπιστης εταιρίας;
Εάν ναι, τότε μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας!