Περιγραφή θέσης
Ο Αρχικηπουρός θα προγραμματίζει όλες τις κηπουρικές εργασίες και θα ελέγχει τη δουλειά όλων των υπαλλήλων του τμήματος του. Θα τους προμηθεύει με όλα τα απαραίτητα υλικά για τις εργασίες, αποδίδοντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας μέσα από άρτια επαγγελματική ανάπτυξη, διοίκηση και διεύθυνση του ανθρώπινου δυναμικού, του εξοπλισμού και των υλικών αποθεμάτων του τμήματος του. Θα εκτελεί τα καθήκοντα του με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο και θα λειτουργεί προληπτικά όσον αφορά τη διατήρηση και/ή τη μείωση του κόστους του τμήματος, σύμφωνα πάντα με την πολιτική, τις διαδικασίες και τα κριτήρια του ξενοδοχείου.
Κύρια καθήκοντα
- Να καταλάβει καταρχήν ποιοι είναι οι πελάτες μας και να κατανοήσει τις προσδοκίες τους και τις ανάγκες τους, δημιουργώντας και διατηρώντας μια μακροχρόνια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης
- Να ακολουθεί τα σωστά κριτήρια εξυπηρέτησης του ξενοδοχείου και σκοπός του να είναι πάντα η συνεχής βελτίωση
- Να προβάλλει μια θετική, επαγγελματική και φιλική εικόνα προς τους πελάτες και τους εργαζόμενους
- Να επιβλέπει καθημερινά όλους τους υφιστάμενούς του, εξασφαλίζοντας ότι οι ενέργειες και τα καθήκοντά τους, αλλά και τα γενικά καθήκοντα έναρξης και τέλεσης εργασίας του τμήματος, διεξάγονται σύμφωνα με τις προκαθορισμένες διαδικασίες
- Να εφαρμόζει τους Κανονισμούς Εσωτερικής Λειτουργίας του ξενοδοχείου σύμφωνα με το Εγχειρίδιο Υπαλλήλων
- Να κατανοεί, να εφαρμόζει και να συμμετέχει στην αναβάθμιση του οράματος και των στόχων του ξενοδοχείου, όπως περιγράφονται στις γραπτές διαδικασίες
- Να συμμετάσχει στο χτίσιμο μιας αποτελεσματικής ομάδας υπαλλήλων με το να εκφράζει ενδιαφέρον για την ευημερία, ασφάλεια και ανάπτυξη των συναδέλφων του