ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού (Κωδ. Θέσης: Σπ_ΧΝ_04.19)

Ημ/νία Δημοσίευσης: 19/04/2019
Κατηγορία: Πωλήσεις Λιανικής - Merchandising
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΧΑΝΙΑ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ)

Περιγραφή

Η εταιρεία  δραστηριοποιείται στον κλάδο του ηλεκτρολογικού, βιομηχανικού υλικού ενεργειακών λύσεων αλλά και του οικιακού και αρχιτεκτονικού φωτισμού. Είναι μία από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών και η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού στη χώρα μας. Διαθέτει δύο μονάδες κατασκευής ηλεκτρολογικών πινάκων και ένα δίκτυο 59 καταστημάτων πανελλαδικά.
Το πάθος για ουσιαστική διάκριση αποτελεί στοιχείο του DNA της εταιρίας και επιβεβαιώνεται μέσα από τις πολλές βραβεύσεις τις οποίες έχουμε λάβει (Great Place to Work, True Leaders, HR Awards, Business Education Awards, EFQM-ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ)

Ποια είναι η ομάδα μας
Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε καθημερινή βάση. Η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την ομαδικότητα και την συναδελφική αλληλεγγύη.

Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού / Κατάστημα Χανίων

O /H Σύμβουλος Πώλησης έχει την ευθύνη της εξυπηρέτησης των πελατών αλλά και της υποστήριξης τους μετά την πώληση. Η συνεχής βελτίωση των γνώσεων, αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της εταιρείας, εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες και απαιτήσεις του εργασιακού ρόλου.

Απαραίτητα Προσόντα

Εάν έχεις…
  • Πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας,
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας 
  • Ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων 
  • Άριστες  επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες 
  • Άριστες διαπραγματευτικές ικανότητες
  • Eμπειρία τουλάχιστον 2 έτη σε αντίστοιχη θέση
….τότε περιμένουμε το βιογραφικό σου σημείωμα να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Παροχές

Προσφέρουμε:
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Εργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον
  • Συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης