ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

F&B Manager

Ημ/νία Δημοσίευσης: 17/08/2020
Κατηγορία: Τουρισμός - Ξενοδοχεία
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
Περιοχή: ΜΙΛΑΤΟΣ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

O όμιλος Radisson Hotel Group αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων παγκοσμίως με περισσότερα από 1350 ξενοδοχεία και παρουσία σε πέραν των 105 χωρών ανά τον κόσμο.

Το Radisson Blu Beach Resort Milatos, Crete μέλος του πολυεθνικού ομίλου στη Μίλατο Λασιθίου, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά πολυτελούς διαμονής και εξυπηρέτησης στους πελάτες του, ψάχνει για νέους, δυναμικούς, και ταλαντούχους συνεργάτες. Αναζητάμε σοβαρούς επαγγελματίες, οι οποίοι σκοπεύουν να οικοδομήσουν μια μακρόχρονη σχέση με την παγκόσμια βιομηχανία του τουρισμού.

Το Radisson Blu Beach Resort Milatos, Crete αναζητά:

F&B Manager

Βασικές αρμοδιότητες:
  • Εποπτεία και διοίκηση όλης της λειτουργίας των τμημάτων F&B σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας και τον προϋπολογισμό
  • Παρουσία κατά την διάρκεια λειτουργίας των τμημάτων
  • Επίβλεψη και έλεγχος του κόστους
  • Επίβλεψη και έλεγχος των καθημερινών προμηθειών
  • Συμμετοχή στην επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού
  • Σωστή κρίση και χειρισμός προβλημάτων μεταξύ των εργαζομένων του τμήματος
  • Αναφέρεται στον διευθυντή του ξενοδοχείου
  • Αποτελεσματικός χειρισμός των αιτημάτων και των παραπόνων των πελατών
  • Διασφάλιση της άριστης λειτουργίας των τμημάτων

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο τουριστικής σχολής (επιθυμητό)
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων, Ελλάδας ή εξωτερικού
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας(γνώση δεύτερης γλώσσας είναι επιθυμητό)
  • Γνώση HACCP
  • Γνώση χρήσης κυκλώματος POS
  • Γνώση εστιατορικής τέχνης
  • Γνώσεις upselling και προϋπηρεσία σε διαφορετικές κουζίνες
  • Γνώσεις buffet και παρουσίασης πιάτων
  • Εκπαίδευση προσωπικού σε service και buffet, a la carte και banqueting
  • Ηγετικές, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Δυνατότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης
  • Εμπειρία εκπαίδευσης και αξιολόγησης προσωπικού
  • Ευχάριστη προσωπικότητα και παρουσία
  • Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας με ικανότητα διαχείρισης προβληματικών καταστάσεων
  • Γνώση και διάθεση για προσφορά υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών

Παροχές

  • Δυνατότητα εξέλιξης
  • Επαγγελματικό και σταθερό περιβάλλον εργασίας για τη δημιουργία ευκαιριών καριέρας