Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

13/03/2023

IQOS Sales Advisors (Καλαμάτα)

Πωλήσεις Λιανικής - Merchandising

Πόλη ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Περιγραφή

Η MSPS, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας παροχής Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Πωλήσεων & Marketing, παρέχει υπηρεσίες στην εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ για την προώθηση και πώληση του καινοτόμου καπνικού προϊόντος IQOSμέσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας. Σε αυτό το πλαίσιο αναζητάμε έναν IQOS Sales Advisor για το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής με έδρα την Καλαμάτα.


Ο Ρόλος:

Οι IQOS Advisors βρίσκονται μέσα σε αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας με σκοπό την προώθηση και πώληση του καινοτόμου καπνικού προϊόντος IQOS και την εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη προσφέροντάς του προϊόντα που θα οδηγήσουν την εμπειρία του σε άλλο level…

Πρόγραμμα εργασίας: 5νθήμερη/8ωρη εργασία σε κυλιόμενες βάρδιες στο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων. Περιλαμβάνεται σπαστό ωράριο 2-3 φορές την εβδομάδα.

Απαραίτητα Προσόντα

Αν λοιπόν:
 • Έχεις πάθος με την επικοινωνία και μπορείς να γίνεις το νέο αγαπημένο πρόσωπο των πελατών μας
 • Οι πωλήσεις για σένα είναι πρόκληση κι όχι αγγαρεία..
 • Συναναστρέφεσαι με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και θέτεις τις ανάγκες και το στυλ του ως βασική σου προτεραιότητα.
 • Έχεις δίψα για εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης
 • Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα σύγχρονο και άριστο περιβάλλον εργασίας
Τότε πρέπει να είσαι ο υποψήφιος που αναζητούμε!

Γίνε τώρα μέλος στην Ομάδα του IQOS, αποστέλλοντας το βιογραφικό σου για τη θέση του IQOS Advisor για το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων με έδρα την Καλαμάτα.

Παροχές

Ως IQOS Advisor θα έχεις:
 • Ανταγωνιστικό σταθερό μηνιαίο μισθό
 • Μηνιαίο bonus παραγωγικότητας
 • Κάλυψη μέρους των εξόδων μετακίνησης
 • Προπληρωμένη κάρτα σίτισης
 • Συνεχή εκπαιδευτικά προγράμματα & ευκαιρίες εξέλιξης
 • Άριστες συνθήκες εργασίας σε ευχάριστο πολυεθνικό περιβάλλον


«Δήλωση Προστασίας Δεδομένων: Η εταιρεία με την επωνυμία «MSPS Α.Ε.» είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία ενδέχεται να μοιραστείτε μαζί μας, κατά την υποβολή υποψηφιότητας για μία θέση εργασίας στην εταιρεία μας. Σας γνωρίζουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, μόνο για την αξιολόγηση της υποψηφιότητά σας και θα διατηρήσουμε το βιογραφικό σας στη βάση δεδομένων μας για ένα (1) έτος. Για την εκπλήρωση των σκοπών της παρούσας, η εταιρεία μας θα διαβιβάσει τα δεδομένα σας σε τρίτα μέρη, όπως παρόχους πληροφοριακών συστημάτων, σε άλλες εταιρείες του Ομίλου MSPS καθώς και στην εταιρεία Παπαστράτος, προς το συμφέρον της οποίας ενεργεί. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τα δικαιώματά σας, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.msps.net.»