Περιγραφή
Τα καθήκοντα ως μάγειρας είναι η παροχή υποστήριξης στον Executive Chef κατά τις καθημερινές τους εργασίες, το στήσιμο και αναπλήρωση πόστων με όλες τις απαραίτητες προμήθειες, η προετοιμασία του Μπουφέ για σερβίρισμα (π.χ., κόψιμο λαχανικών, τεμαχισμός κρεάτων ή παρασκευή σαλτσών) και η παρασκευή των στοιχείων του μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας.
Απαραίτητα Προσόντα
Πτυχίο σχολής μαγειρικής.
Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4* ή 5*.
Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές καταστάσεις.
Επαγγελματική συμπεριφορά και εμφάνιση.
Εξοικείωση με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.
Άριστη κατανόηση των διαφόρων μεθόδων, των υλικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών μαγειρικής.
Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.