Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

9/9/2019

Μάγειρας Β’, Γ’ - Κως (ref: ΜIR19)

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΚΩΣ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Τεχνικές Σχολές ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ

Περιγραφή

Ποιοί έιμαστε:
Η Ikos Resorts είναι μια πολυτελής αλυσίδα all-inclusive ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Κάθε ξενοδοχείο της Ikos Resorts προσφέρει πολυτελείς διακοπές σε μοναδικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ένα ενιαίο πακέτο All-Inclusive Infinite Lifestyle Luxury.  Με δύο ξενοδοχεία στην πανέμορφη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το Ikos Oceania και το Ikos Olivia να έχουν ήδη βραβευτεί στο Trip Advisor ως δύο από τα καλύτερα στον κόσμο και το Ikos Dassia στην καταπράσινη Κέρκυρα, η Ikos Resorts αναπτύσσεται δυναμικά και δημιουργεί τις ανάλογες θέσεις εργασίας, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία. Στο πλαίσιο του προγράμματος επέκτασής της σε ολόκληρη τη χώρα, εγκαινίασε τον Μάιο του 2019 το 4ο κατά σειρά ξενοδοχειακό συγκρότημά της στην Ελλάδα, το Ikos Aria στην Κέφαλο της Κω

Κλείσε τη θέση σου  τώρα στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα. Για τα ξενοδοχεία μας στην Χαλκιδική, στην Κέρκυρα και στην Κώ αναζητούμε:

Μάγειρα Β’, Γ’ (ref: ΜIR19).

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα να αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία στο χώρο του τουρισμού.

Πού θα εργάζεσαι:
Το τμήμα της κουζίνας είναι υπεύθυνο για την παροχή υψηλών υπηρεσιών εστίασης και αφορά στην προετοιμασία και στο μαγείρεμα του φαγητού τόσο σε buffet ή a la carte εστιατόρια όσο και σε lobby, beach και pool bars. Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν γευστικές γαστρονομικές δημιουργίες και με άψογη εξυπηρέτηση. Η εξυπηρέτηση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει από το μαγείρεμα, το στήσιμο του μπουφέ και την παρουσίαση των πιάτων έως την παραλαβή πρώτων υλών και την εξασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος μέσα στην κουζίνα αλλά και στο εστιατόριο.

Με τι θα ασχολείσαι:
Θα υποστηρίζεις όλες τις λειτουργίες της κουζίνας που σχετίζονται με το μαγείρεμα, την προετοιμασία ή τον ανεφοδιασμό του μπουφέ του εστιατορίου ή bar που θα εργάζεσαι ώστε να εξασφαλίζεις ότι θα παρέχεις στους καλεσμένους μας υπηρεσίες εξυπηρέτησης τέτοιες που να ξεπερνούν κάθε φορά τις προσδοκίες τους. Συνοπτικά:

  • Θα προετοιμάζεις το χώρο εργασίας σου και θα εκτελείς κάθε εργασία που σχετίζεται με την έναρξη και το τέλος κάθε γεύματος (mise en place)
  • Θα συλλέγεις τα εργαλεία και τα σκεύη μαγειρικής (μαχαίρια, τηγάνια, κατσαρόλες κ.α.) από τους αποθηκευτικούς χώρους
  • Θα βεβαιώνεις κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας σου καθώς και ο μπουφές είναι σε καλή κατάσταση και καθαρός
  • Θα βεβαιώνεις ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι σωστά αποθηκευμένες, ότι πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ότι δεν έχει επέλθει η ημερομηνία λήξης
  • Θα προετοιμάζεις τις πρώτες ύλες και θα μαγειρεύεις ακολουθώντας τις οδηγίες του Chef
  • Θα είσαι υπεύθυνος για το πόστο σου (σχάρα, τηγάνι, τεμαχισμός, φούρνος κ.α.)
  • Θα καλωσορίζεις με φιλική διάθεση και χαμόγελο τους καλεσμένους μας
  • Θα κατανοείς όλα τα είδη που συμπεριλαμβάνονται στο μενού ώστε να είσαι σε θέση να απαντάς σε ερωτήσεις και να δίνεις διευκρινήσεις στους καλεσμένους μας όποτε και αν χρειάζεται
  • Θα βοηθάς σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το εστιατόριο ή bar ανάλογα με τις οδηγίες του F&B Manager, του Chef ή του άμεσου προϊσταμένου σου 

Απαραίτητα Προσόντα

Τι χρειάζεται να φέρεις:

  • Ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και όρεξη να μάθεις, να εξελιχθείς και να γίνεις μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας
  • Ικανότητα ν’ ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον
  • Ανάλογη εμπειρία σε κουζίνα είτε σε εστιατόριο a’ la carte είτε σε μπουφέ, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον
  • Δίπλωμα/Πτυχίο/σπουδές στη Μαγειρική θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Καλά Αγγλικά (προφορικά)
  • Δυνατότητα προσαρμογής σε ευέλικτα ωράρια

Παροχές

Τι θα κερδίσεις:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συμπεριλαμβανομένης της εποχικής διαμονής, της μεταφοράς από και πρός την εργασία και της διατροφής
  • Στην Ikos Resorts, πιστεύουμε ότι η καλή ποιότητα της δουλειάς μας προκύπτει από τη διαρκή εκπαίδευση και ανάπτυξη των συνεργατών μας. Σχεδιάζουμε και παρέχουμε διαρκώς εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο σε βασικές αρχές εξυπηρέτησης πελατών όσο και ειδικά προσανατολισμένα στον τουρισμό
  • Μέσα από διαδικασίες διαχείρισης απόδοσης εργασίας, καταφέρνουμε να εστιάζουμε στα δυνατά σημεία, στην πρόοδο και στις δυνατότητές των ανθρώπων μας
  • Ευκαιρία συμμετοχής σε διάφορες δράσεις του Ομίλου (εκδηλώσεις εργαζομένων, περιβαλλοντικές δράσεις, εθελοντισμό και πολλά άλλα)