Ως F&B Manager είστε υπεύθυνος για τη διεκπεραίωση όλων των λειτουργιών του τμήματος εντός του πλαισίου προϋπολογισμού.
Στις αρμοδιότητές σας συμπεριλαμβάνονται η προσέλκυση, η πρόσληψη και στη συνέχεια η διαχείριση του προσωπικού του τμήματος. Παράλληλα, είστε υπεύθυνος για όλες τις αποθήκες και τις προμήθειες, συμμετέχετε στις απογραφές, παρακολουθείτε καθημερινά τα κόστη και τα έσοδα και διασφαλίζετε πως οι διαδικασίες που ακολουθούνται συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης τροφίμων και της πολιτικής, που ορίζει το ξενοδοχείο για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.