Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

09/05/2017

EXECUTIVE CHEF

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Περιγραφή

Περιγραφή Θέσης

Αναζητούμε Executive Chef με δημιουργικότητα, εμπειρία & διοικητικές ικανότητες, για να αναλάβει να ηγηθεί μίας μαγειρικής ομάδας 50 ατόμων σε resort που αποτελείται από δύο (2) ξενοδοχεία & έξι (6) διαφορετικά εστιατόρια με διαφορετικά concepts.

Yπευθυνότητες

  • Σχεδιασμός concepts για τα εστιατόρια σύμφωνα με τις οδηγίες του Director of Operations σε συνεργασία με τον Food & Beverage Manager.
  • Σχεδιασμός menu για όλα τα επισιτιστικά τμήματα του Resort σε συνεργασία με τον Food & Beverage Manager.
  • Yπολογισμός food & labor cost σε όλα τα επισιτιστικά τμήματα του Resort
  • Έλεγχος & έγκριση όλων των προμηθειών
  • Εξασφάλιση άριστων συνθηκών υγεινής σε όλα τα τμήματα του Resort
  • Σχεδιασμός πρότυπων συνταγών για όλα τα εστιατόρια σε συνεργασία με τους chef de cuisine
  • Σχεδιασμός banquet kit & συνεργασία με τον Food & Beverage manager & το τμήμα κρατήσεων για tailor made events
  • Eπιλογή προσωπικού σύμφωνα με τις ανάγκες όλων των επισιτιστικών τμημάτων του Resort
  • Ηγεσία ομάδας 50 ατόμων
  • Καθοδήγηση των chef de cuisine του κάθε εστιατορίου
  • Eκπαίδευση όλου του προσωπικού
  • Αντιμετώπιση παραπόνων & προβλημάτων ολόκληρης της κουζίνας των δύο ξενοδοχείων
  • Εξασφάλιση, σε συνεργασία με τον Food & Beverage Manager, της άψογης λειτουργίας όλων των τμημάτων

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως αποστείλουν πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα, με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο ελληνικής ή ξένης τουριστικής σχολής ή σχολής Μαγειρικής
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικών
  • Προϋπηρεσία 5 ετών σε ανάλογη θέση ομίλου ξενοδοχείων 5 αστέρων
  • Γνώσεις budgeting food cost & menu engineering
  • Άριστες διοικητικές ικανότητες
  • Γνώση διαδικασιών υγιεινής & ασφάλειας
  • Άριστη ικανότητα συνεργασίας & ομαδικό πνεύμα
  • Δυνατότητα ανάληψης εκπαίδευσης & κατάρτισης
  • Δημιουργικότητα, φαντασία
  • Άριστη γνώση, οργάνωση & σύνθεση εδεσματολογίου Βuffet
  • Άριστη γνώση, οργάνωση & σύνθεση concept menu για a la carte εστιατόρια
  • Ανάληψη εκπαιδεύσης & κατάρτισης του προσωπικού
  • Γνώσεις ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας θα θεωρηθούν επιπλέον προσόντα 

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εργασία, υγειονομικού χαρακτήρα (Πιστοποιητικό υγείας)

Παροχές

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών ανάλογο των προσόντων & της εμπειρίας
  • Δωδεκάμηνη μόνιμη απασχόληση
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Διαμονή & πλήρη διατροφή
  • Ασφάλιση
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Δυνατότητες εξέλιξης & σταδιοδρομίας