Περιγραφή Θέσης
Αναζητούμε Executive Chef με δημιουργικότητα, εμπειρία & διοικητικές ικανότητες, για να αναλάβει να ηγηθεί μίας μαγειρικής ομάδας 50 ατόμων σε resort που αποτελείται από δύο (2) ξενοδοχεία & έξι (6) διαφορετικά εστιατόρια με διαφορετικά concepts.
Yπευθυνότητες
-
Σχεδιασμός concepts για τα εστιατόρια σύμφωνα με τις οδηγίες του Director of Operations σε συνεργασία με τον Food & Beverage Manager.
-
Σχεδιασμός menu για όλα τα επισιτιστικά τμήματα του Resort σε συνεργασία με τον Food & Beverage Manager.
-
Yπολογισμός food & labor cost σε όλα τα επισιτιστικά τμήματα του Resort
-
Έλεγχος & έγκριση όλων των προμηθειών
-
Εξασφάλιση άριστων συνθηκών υγεινής σε όλα τα τμήματα του Resort
-
Σχεδιασμός πρότυπων συνταγών για όλα τα εστιατόρια σε συνεργασία με τους chef de cuisine
-
Σχεδιασμός banquet kit & συνεργασία με τον Food & Beverage manager & το τμήμα κρατήσεων για tailor made events
-
Eπιλογή προσωπικού σύμφωνα με τις ανάγκες όλων των επισιτιστικών τμημάτων του Resort
-
Ηγεσία ομάδας 50 ατόμων
-
Καθοδήγηση των chef de cuisine του κάθε εστιατορίου
-
Eκπαίδευση όλου του προσωπικού
-
Αντιμετώπιση παραπόνων & προβλημάτων ολόκληρης της κουζίνας των δύο ξενοδοχείων
-
Εξασφάλιση, σε συνεργασία με τον Food & Beverage Manager, της άψογης λειτουργίας όλων των τμημάτων
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως αποστείλουν πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα, με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία.