1) ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ BARISTA .
2) ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝ
3) ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
4) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ , ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ , ΥΠΑΚΟΥΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΡΑΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ .
5) ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ BARISTA .
6) ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΧΩΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ