Είσοδος
Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

26/11/2021

Ειδικός τεχνολογίας #ομάδαReady ( Σάμος )

Πωλήσεις Λιανικής - Merchandising

Πόλη ΣΑΜΟΣ | ΣΑΜΟΣ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Στη Vodafone, μας συνδέει το πάθος και η επιθυμία μας να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Εργαζόμαστε καθημερινά για να οικοδομήσουμε μια ψηφιακή κοινωνία βιώσιμη και ισότιμη, που θα αγκαλιάζει όλους.

Η τεχνολογία βελτιώνει καθημερινά τη ζωή μας, αλλά είναι η ενέργεια και η έμπνευση των ανθρώπων μας που κάνει τη διαφορά. Ενθαρρύνουμε νέες ιδέες, εξερευνούμε νέες τεχνολογίες και καινοτομούμε για να δημιουργήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα συνδέσουν ανθρώπους, επιχειρήσεις και κοινωνίες σε όλο τον κόσμο.

Με επίκεντρο την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, πειραματιζόμαστε, μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε και συνεργαζόμαστε με κοινό σκοπό. Δημιουργούμε ένα ασφαλές, ισότιμο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας όπου οι άνθρωποι μας μπορούν να είναι ο εαυτός τους, να αναπτύσσονται και να εμπνέονται για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε μαζί την κοινωνία μας προς το καλύτερο.

Είμαστε η #ομάδαReady, η πιο ξεχωριστή, δημιουργική και αεικίνητη ομάδα τεχνολογίας!
Κάθε πρωί φοράμε τη μωβ μπλούζα μας και ξεκινάμε τη μέρα μας κάνοντας αυτό που αγαπάμε.

Είμαστε οι πρώτοι που θα συναντήσεις σε ένα κατάστημα Vodafone και είμαστε έτοιμοι να σε καθοδηγήσουμε, να σε συμβουλέψουμε και να σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείς για το smartphone, το tablet, το σπίτι, ακόμα και την επιχείρησή σου.

Αυτό που μας κάνει ειδικούς δεν είναι η μπλούζα αλλά οι γνώσεις και το πάθος μας για ένα κόσμο γεμάτο καινοτομίες και η χαρά να εξυπηρετούμε και να μαθαίνουμε στους πελάτες μας τις τεχνολογίες του μέλλοντος για να μπορούμε να ανακαλύπτουμε μαζί νέους τρόπους να κάνουν αυτά που αγαπούν.

Απαραίτητα Προσόντα

• Έχεις πάθος με την επικοινωνία με πελάτες και την παροχή φανταστικής εξυπηρέτησης.
• Αναζητάς διαρκώς χρήσιμες και καινοτόμες εφαρμογές για εσένα και τους φίλους σου και μαθαίνεις πάντα πρώτος τα τελευταία τεχνολογικά νέα.
• Έχεις υπομονή και έχεις την ικανότητα επικοινωνίας της τεχνολογίας με απλό και κατανοητό τρόπο τόσο στους πελάτες, όσο και τους συναδέλφους σου στο κατάστημα.
• Έχεις εμπειρία στις πωλήσεις ή διάθεσή για εκμάθηση της φιλοσοφίας εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone.
• Γνωρίζεις αγγλικά.

Τότε η #ομάδαReady σε περιμένει να γίνεις μέλος της!

Σημείωση: Αν έχεις όλα τα παραπάνω αλλά δεν έχεις πτυχίο σε υπολογιστές ή γνώσεις σε επισκευή hardware, δεν πειράζει καθώς δεν είναι απαραίτητες!

Παροχές

• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
• Bonus επίτευξης στόχων
• Μοναδικές προσφορές σε κινητό, σταθερό και τηλεόραση

Επόμενα στάδια μετά την αίτηση σου:

1. Οnline αξιολόγηση σε θέματα τεχνολογίας από τον δικό σου χώρο και χρόνο ( Όλη η διαδικασία είναι στην Ελληνική γλώσσα )
2. Προσωπική συνέντευξη
3. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, προχωράμε σε προσφορά εργασίας.
4. Πρόσληψη

Σημαντικό: Έπειτα από την αποστολή του βιογραφικού σου, θα παραλάβεις στο email που έχεις δηλώσει, επικοινωνία με link για να προχωρήσεις στην Online Αξιολόγηση.