ΕΙΣΟΔΟΣ
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο JobFind.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το JobFind.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΤΡΑ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΟΛΟΣ ΘΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΒΑΛΑ εμφάνιση περισσότερων εμφάνιση λιγότερων

Η Θέση εργασίας έχει καλυφθεί

Σύμβουλος Ακινήτων - Αθήνα Κέντρο

Ημ/νία Δημοσίευσης: 16/02/2021
Κατηγορία: Ασφαλιστικά - Real Estate
Απασχόληση: Εξωτερική Συνεργασία
Πόλη: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή: ΑΘΉΝΑ ΚΈΝΤΡΟ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

H MULTION by Keller Williams Athens Center

Είμαστε μία ομάδα εξιδεικευμένων Μεσιτών στο Real Estate με έδρα το κέντρο της Αθήνας, μέλος της Keller Williams Realty του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο. Eξυπηρετούμε πωλητές ακινήτων, αγοραστές και επενδυτές στο κέντρο της Αθήνας. Το 2020 είχαμε μεγάλη ανάπτυξη στις πωλήσεις μας, και σε συνεργασία με το μοναδικό Marketing που κάνουμε για τους πελάτες μας, έχουμε στόχους τους οποίους μπορούμε να τους ξεπεράσουμε μόνο με τη συνεργασία με εκπληκτικούς ανθρώπους.

Ποιους ανθρώπους αναζητούμε ;

Ζητάμε ανθρώπους με διάθεση να μάθουν το αντικείμενο, να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, φιλοδοξία για επιτυχία και υψηλά εισοδήματα. Μία ευχάριστη προσωπικότητα με ικανότητα στην επικοινωνία. Αναζητούμε κάποιον που έχει τη θέληση να ακολουθήσει μία ραγδαίως αναπτυσσόμενη εταιρεία, βασισμένη σε ένα μοντέλο επαγγελματικής εξέλιξης για τους συνεργάτες της. Ως Σύμβουλος Ακινήτων(Μεσίτης), θα βρίσκετε λύσεις στους πελάτες σας , θα διοικείτε ένα μεγάλο πελατολόγιο και θα συνεργάζεστε με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών ανθρώπων. Η θέση αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας και την εταιρεία που αντιπροσωπεύουμε, γι’ αυτό θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την εκπαίδευσή σας. Θέλουμε να σας δώσουμε κάθε εργαλείο που μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να γίνετε επιτυχημένοι.
 

Απαραίτητα Προσόντα

Αρμοδιότητες:
 • Κάνετε ανάλυση αναγκών των πελατών και έρευνα ακινήτων.
 • Θα εξυπηρετείτε νέους πελάτες παρουσιάζοντας τη μοναδική πρόταση αξίας της MULTION, καθοδηγώντας τους, απαντώντας σε ερωτήσεις και ξεκινώντας τη διαδικασία πώλησης του ακινήτου.
 • Δημιουργείτε, αναπτύσσετε και διατηρείτε άριστες σχέσεις με τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας και τους βοηθάτε να κατανοήσουν τα επόμενα βήματα μίας διαδικασίας πώλησης ενός ακινήτου.
 • Διαπραγματεύεστε προσφορές και καθοδηγείτε με επιτυχία τους πελάτες από τη προσφορά έως το κλείσιμο.
 • Συμβουλεύετε τους πελάτες σχετικά με το πότε να κάνετε προσαρμογές τιμών ή οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές.
 • Στόχος σας η γρήγορη επίλυση προβλημάτων βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών σας.
 • Συνεργάζεστε με την ομάδα μάρκετινγκ για να προσαρμόσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ όπως αυτή απαιτείται.

Παροχές

Προσφέρονται:
 • Κορυφαία εκπαίδευση από την εταιρία μας. Η εκπαίδευση της Keller Williams έχει αναγνωριστεί ως η νο1 εκπαίδευση παγκοσμίως στα Κτηματομεσιτικά.
 • Προμήθειες έως 100% επί των πωλήσεων.
 • Εργασιακό περιβάλλον και οργάνωση κορυφαίας πολυεθνικής εταιρίας.
 • Πελατολόγιο.
 • Χαρτοφυλάκιο ακινήτων.
 • Δυνατότητα παθητικού εισοδήματος.
Εάν δεν σας αρκεί να είστε υπάλληλοι και στοχεύετε υψηλότερα σας δίνουμε την ευκαιρία να το υλοποιήσετε. Σας παρέχουμε την δυνατότητα. Η επιλογή είναι δική σας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Τα ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης της Keller Williams Athens Centerαποτελούν ευκαιρία εκμάθησης του αντικειμένου, για επαγγελματίες του χώρου και μη.

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
Δημιουργική και συνεργατική κουλτούρα χαρακτηρίζει την KW Athens Center.
Κίνητρο του κάθε συνεργάτη μας, η χάραξη της δικής του πορείας ανάπτυξης.

ΚΙΝΗΤΡΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες μας αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας. Η πρόοδός τους και η ανάπτυξη της εταιρίας είναι αλληλένδετες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & MARKETING
Πρωτοποριακά εργαλεία τεχνολογίας βοηθούν στην ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη και συνεργάτη μας.

Κερδίζοντας τον τίτλο του #1 εκπαιδευτικού οργανισμού όλων των επαγγελματικών κλάδων και όντας μία από τις δέκα καλύτερες εταιρείες βάσει της χρηματοοικονομικής εξασφάλισης των εργαζομένων της, η KELLER WILLIAMS εξακολουθεί να αναγνωρίζεται για την ποιότητα του εργασιακού της περιβάλλοντος και να διατηρεί το μεγαλύτερο αριθμό αντιπροσώπων παγκοσμίως.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, να συζητήσουμε από κοντά, και να σας παρουσιάσουμε τον τρόπο και τις αρχές με τις οποίες εργαζόμαστε.