Περίοδος από Μάρτιο έως Νοέμβριο. Είτε συνεχόμενες είτε σε σπαστές βάρδιες, το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 12 μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα. Σερβίρει περίπου 120-130 κουβέρ / ημέρα. Διαμονή προσφέρεται δωρεάν, γεύματα και ιατρική ασφάλιση.
Θέσεις:
* 1 Head Chef, μισθός μεταξύ 1800-2300E καθαρά + φιλοδωρήματα
* 1 Sous Chef, μισθός μεταξύ 1500-1800E καθαρά + φιλοδωρήματα
* 1 Chef de Partie, μισθός 1200E καθαρά + φιλοδωρήματα
* 1 Βοηθός Μάγειρα, μισθός 900-100Ε καθαρά+φιλοδορήματα
* 1 Λαντζιέρης/α, έως και 1200E καθαρά + φιλοδωρήματα
* 1 Maitre, μισθός μεταξύ 1800-2000E καθαρά + φιλοδωρήματα
* 2 σερβιτόροι / ες, μισθός 1500E καθαρά + φιλοδωρήματα