Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Η αγγελία εργασίας έχει λήξει

19/7/2022

Πρακτική Άσκηση Τουριστικών Επαγγελμάτων

Τουρισμός - Ξενοδοχεία

Πόλη ΚΩΣ
Απασχόληση Πλήρης απασχόληση
Επίπεδο Σπουδών Γενικό Λύκειο

Περιγραφή

Το Aeolos Beach Hotel 4* αναζητεί φοιτητές για πρακτική άσκηση για την τουριστική σεζόν 2022.

Το γνωστό Aeolos Beach Hotel 4* στην Κω, διατηρεί επάξια τη φήμη ενός καταλύματος που παρέχει εξαιρετικής ποιότητας συνθήκες φιλοξενίας και κορυφαίας εξυπηρέτησης. Οι αξίες του Aeolos Beach Hotel διέπουν και το ανθρώπινο δυναμικό μας καθώς είμαστε δεσμευμένοι όλοι οι εργαζόμενοι να αντιμετωπίζονται με δικαιοσύνη, σεβασμό και συνέπεια. Είμαστε προσανατολισμένοι σε μια κουλτούρα ομαδικότητας και ενθαρρύνουμε τις νέες ιδέες, τις καινοτόμες προσεγγίσεις, τον ενθουσιασμό, εκτιμώντας τις συνεργασίες μας και δίνοντας ευκαιρίες εξέλιξης.

Οι ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με επαγγελματίες του κλάδου και να ζήσουν σε πραγματικό χρόνο όσα διδάσκονται ακαδημαϊκά με σκοπό να αποκτήσουν πολλές γνώσεις και ένα ισχυρό προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Μέσω του Aeolos Beach Hotel Cross - training, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου διευρύνοντας έτσι το γνωστικό τους πεδίο.

Αν είσαι σπουδαστής τουριστικών / ξενοδοχειακών επαγγελμάτων, με διάθεση, όρεξη, χαμόγελο και νέες ιδέες, θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε κοντά μας!


Για το 4* ξενοδοχείο μας στην Κω αναζητούμε:

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Τουριστικών Επαγγελμάτων 

Απαραίτητα Προσόντα

  • Φοίτηση σε σχολή τουριστικών / ξενοδοχειακών επαγγελμάτων
  • Καλή γνώση Αγγλικών (η γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών θα εκτιμηθεί)
  • Διάθεση για μάθηση, φιλικότητα, ενθουσιασμός, με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας 

Παροχές

  • Cross - training ξενοχειακή εκπαίδευση
  • Διαμονή
  • Πλήρης διατροφή
  • Επίδομα πρακτικής άσκησης
  • Επαγγελματικό και σταθερό περιβάλλον εργασίας
  • Δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης


Η Εταιρεία μα, στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και της προσπάθειας της να προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, θα διατηρεί το βιογραφικό σας για διάστημα ενός (1) έτους. Αν δεν επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, σας ενημερώνουμε πως το βιογραφικό σας θα διαγραφεί.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού