- Πτυχίο Σχολής Μαγειρικής
- Απαραίτητη μακρά εμπειρία σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες
- Επαγγελματισμός, συνέπεια και οργανωτικές ικανότητες
- Γνώση συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων
- Καλή γνώση κοστολόγησης φαγητών
- Ικανότητα εκπαίδευσης προσωπικού
- Δυνατότητα προσαρμογής σε απαιτητικές καταστάσεις
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα.
Όλες οι υποψηφιότητες θα αντιμετωπισθούν με εχεμύθεια και επαγγελματισμό.