Ο οργανισμός "Apallou" που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη, στον χώρο της εστίασης, αναζητά να προσλάβει υποψήφιο για την θέση του Chef του οργανισμού.
Ο ρόλος του/της chef
- Να πρεσβεύει και να μεταδίδει την εταιρική κουλτούρα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες.
- Να εξασφαλίζει την εύρυθμη, ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του εστιατορίου και της κουζίνας, όπως και τις συνθήκες ώστε οι συνεργάτες να αισθάνονται Ασφάλεια και Εμπιστοσύνη.
Ο στόχος του/της chef
- Η εξέλιξη του στον οργανισμό, μέσα από την διαδικασία της θέσης, η εξάσκηση της επαγγελματικής του αντίληψης και η συνεισφορά του στην ανάπτυξη της εταιρίας.