ΕΙΣΟΔΟΣ

SK GROUP | Θέσεις Εργασίας

SK GROUP

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 101-200
| ΚλάδοςΥπηρεσίες για Εταιρείες
Ιστοσελίδαwww.skgroup.gr

Η εταιρεία Σ.Κ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε ιδρύθηκε από την οικογένεια Παπαϊωάννου το 1995 υπό την μορφή Ε.Π.Ε, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών μέσω του τηλεφώνου, στο ευρύ κοινό.

Η πρότερη πολυετής εμπειρία στον χώρο του εμπορίου και της ανάπτυξης, του Νικολάου Παπαϊωάννου, ιδρυτή της Παπαϊωάννου ΑΕΒΕ μίας εκ των μεγαλυτέρων βιομηχανιών ηλεκτρολογικού υλικού στα Βαλκάνια καθώς και η άψογη κατάρτιση, συνεχής προσπάθεια και προσωπική εργασία των υπολοίπων τριών μελών, Βαλασίας, Κωνσταντίνου και Σωτηρίου Παπαϊωάννου οδήγησαν άμεσα και σε διάστημα μόλις έξι μηνών την μικρή τότε οικογενειακή επιχείρηση, σε μία από τις πλέον περιζήτητες εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε επίπεδο προϊόντων τηλεπικοινωνίας.

Στο πέρας των πρώτων δώδεκα μηνών η εταιρεία αποτελούσε πλέον πόλο έλξης και των τριών δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, με απώτερο σκοπό τους την αποκλειστική συνεργασία με αυτήν.

Σε βάθος είκοσι περίπου ετών και με μία ακατάπαυστα ανοδική πορεία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου, η εταιρεία έφτασε σε σημείο να απασχολεί εκατό άτομα στο προσωπικό της.

Θέσεις Εργασίας

19/02/2021
Υπάλληλοι Γραφείου
Τηλεφωνικές Υπηρεσίες
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλήρης
17/02/2021
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλήρης
05/02/2021
Τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης
Γραμματειακή Υποστήριξη - Υπάλληλοι Γραφείου
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλήρης
05/02/2021
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μερική