ΕΙΣΟΔΟΣ

ORTHOSTATICAL | Θέσεις Εργασίας

ORTHOSTATICAL

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΥγεία
Ιστοσελίδαhttp://www.orthostatical.gr/

Η ιστορία μας

Η Orthostatical είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε από την Μαίρη και τον Βασίλη Μιχαηλίδη το 1990 στην Θεσσαλονίκη. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, η Μαίρη αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει αναπηρικό αμαξίδιο αλλά δυστυχώς την εποχή εκείνη οι επιλογές ήταν πολύ περιορισμένες.

Και κάπως έτσι, μετά από ένα ταξίδι στην Ελβετία με σκοπό να βρει ένα αμαξίδιο που να ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ανεξαρτησία και στον ενεργό τρόπο ζωής της, η Μαίρη και ο Βασίλης έκλεισαν την πρώτη τους συμφωνία για αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα.

Ξεκίνησαν από ένα μικρό γραφείο προσπαθώντας να προσφέρουν την μέγιστη ποιότητα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, γνωρίζοντας πραγματικά ποιες είναι οι ανάγκες ενός χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου.

Σήμερα την διοίκηση έχουνε αναλάβει οι κόρες, Νάνσυ και Νικολέτα Μιχαηλίδου όπου με την ίδια θέρμη και αφοσίωση συνεχίζουν το όραμα των ιδρυτών της.

Το όραμά μας

Να βοηθήσουμε, να ενθαρρύνουμε , να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες να ζήσουν μια αυτόνομηανεξάρτητη και γεμάτο αυτοπεποίθηση καθημερινότητα, σπάζοντας τα όρια και απολαμβάνοντας στο μέγιστο την κάθε στιγμή της ζωής!

Οι αξίες μας

Σεβόμαστε τον άνθρωπο Τις ανάγκες του Την διαφορετικότητά του

Βελτιωνόμαστε συνεχώς με συνεχή εκπαίδευση και επαγρυπνούμε για νέες εξελίξεις στην ιατρική αποκατάσταση.

Καινοτομούμε με τη συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και με τις σύγχρονες διαδικασίες οργάνωσης και διοίκησης για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις ικανοποιώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σας.

Στηρίζουμε κοινωνικές δομές και οργανισμούς για να βοηθήσουμε το όραμα τους να γίνει πραγματικότητα.

Πιστεύουμε στην Αξιοπιστία στην Ακεραιότητα στην Ανθρωπιά