ΕΙΣΟΔΟΣ

Εταιρείες

ECOCHECK

Έδρα: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι: 6-10
| Κλάδος:Αυτοκίνητα
Ιστοσελίδα:http://www.ecocheck.gr/

Τo Ι.ΚΤΕΟ ECOCHECK , είναι κοντά σας και έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του Τεχνικού Ελέγχου καινοτομώντας και θέτοντας πρότυπα που καθορίζουν ένα άλλο επίπεδο εξυπηρέτησης. Δημιουργούμε!

Το Ι.ΚΤΕΟ ECOCHECK λειτουργεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αττικής, στην Λεωφόρο Πειραιώς 38, στο Μοσχάτο. Η κομβική του θέση, μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες κυκλοφοριακής διασύνδεσης προσφέροντας εγγύτητα τόσο στην πόλη της Αθήνας όσο και του Πειραιά ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την προνομιακή σύνδεση με ένα ευρύ δίκτυο περιοχών που περιλαμβάνουν το Μοσχάτο, τον Ταύρο, την Καλλιθέα, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, το Νέο Φάληρο, το Παγκράτι, τον Νέο Κόσμο, την Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την υπόλοιπη Αττική.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, που περιλαμβάνουν τέσσερεις υπερσύγχρονους αυτόματους διαδρόμους τεχνικού ελέγχου, δίνουν την δυνατότητα εξυπηρέτησης με αξιοπιστία και υπευθυνότητα μεγάλου αριθμού οχημάτων καθημερινά. Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης (Ι.Χ.) αυτοκίνητα, αυτοκίνητα Δημόσιας Χρήσης (ΤΑΞΙ, Εκπαιδευτικά κ.α.), Μοτοσυκλέτες και Φορτηγά με βάρος έως 3.5 τόνους, απολαμβάνουν τις πιστοποιημένες κατά ELOT EN ISO 9001:2008 και IQNet υπηρεσίες μας από το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό στο άνετο και φιλόξενο περιβάλλον μας.

Θέσεις Εργασίας

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η παραπάνω εταιρεία θα πρέπει να εγγραφείτε.
Για Υποψήφιους: Εγγραφείτε και καταχωρήστε το Βιογραφικό σας πατώντας εδώ.
Για Εταιρείες: Καταχωρήστε τις Αγγελίες σας και δημιουργήστε το εταιρικό σας προφίλ πατώντας εδώ.