ΕΙΣΟΔΟΣ

STARMEL ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ | Θέσεις Εργασίας

STARMEL ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 6-10
| ΚλάδοςΦάρμακα
Ιστοσελίδαhttp://www.starmel.com/

Η STARMEL® pharmaceuticals ιδρύθηκε από επαγγελματίες του κλάδου της φαρ- μακευτικής βιομηχανίας με πολύχρονη εμπειρία,έχοντας ως κύριο σκοπό την παροχή προς τον ιατρικό κόσμο,την φαρμακευτική κοινότητα και τα εκατομμύρια των ασθε- νούντων,φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλότατης τεχνο- λογίας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Σε συνεργασία με μεγάλους οίκους της εγχώριας και της παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς, ανέπτυξε και συνεχίζει να αναπτύσει γενόσημα φάρμακα, σε ένα πενταετές πλάνο.Αξιοποιεί συνεργασίες με παγκόσμιους κολοσσούς,για την προώθηση στην αγορά φαρμακείου, προϊόντων παραφαρμακευτικών, συμπληρωμάτων διατροφής βασισμένα σε φυσικές πρώτες ύλες και με πλήρη οικολογική συνείδηση.

Τα υψηλά πρότυπα συνέπειας, επαγγελματισμού και στόχευσης στην αποδοτικότητα, μας βοηθούν να μπορούμε να εστιάσουμε με τη μέγιστη προσοχή και ευθύνη , στην υγεία των ασθενούντων.

Η εταιρία STARMEL® φαρμακευτική είναι μία από τις ελληνικές εταιρίες που είναι πιστοποιημένη στον Ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμακοεπαγρύπνησης (eudravigilance).

 Αυτές οι προϋποθέσεις , εξασφαλίζουνε  ότι όλοι οι ιατροί και επαγγελματίες υγείας που θα έχουν άμεση επαφή με τα σκευάσματα της εταιρίας STARMEL® pharmaceuticals, θα έχουν στα χέρια τους προϊόντα εκπληκτικής ποιότητας και αξεπέραστης αποτελεσματικότητας και θα έχουν επαφή και συνεργασία με τους ανθρώπους της STARMEL , που είναι άριστα εκπαιδευμένοι για την εργασία που είναι επιφορτισμένοι.