ΕΙΣΟΔΟΣ

International Life | Θέσεις Εργασίας

International Life

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 200+
| ΚλάδοςΑσφάλειες
Ιστοσελίδαhttp://www.inlife.gr

Η International Life είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πάνω από μισό αιώνα παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Προσφέρει ολοκληρωμένα και ευέλικτα ασφαλιστικά προϊόντα για ιδιώτες και επιχειρήσεις, με ανταγωνιστικές τιμές και ουσιαστικές καλύψεις και εξασφαλίζει σύγχρονες και ευέλικτες επενδυτικές επιλογές. Η International Life είναι μια εταιρεία με σύγχρονη δομή, διοίκηση και οργάνωση που διαθέτει υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία με το 100% των εργασιών να εκτελείται μέσω του συστήματος Inlife Web System το οποίο επιτρέπει ταχεία εξυπηρέτηση στον πελάτη και real-time ενημέρωση για τον συνεργάτη.

Η εταιρεία έχει ευαισθητοποιηθεί αναπτύσσοντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ανταπόδοση Ζωής» το οποίο έχει ήδη καταφέρει να επιδείξει σημαντικό κοινωνικό έργο μέσα από τη στήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ».

Η International Life έχει διακριθεί για 5 χρονιές ανάμεσα στις 10 Εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Έχει αξιολογηθεί με 3,9 με άριστα το 5 στις έρευνες ικανοποίησης πελατών. Όραμα της Εταιρείας είναι να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, συμβάλλοντας στην ασφάλεια και την ευημερία των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων, επιτελώντας κοινωνικό έργο και χτίζοντας  μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης.