ΕΙΣΟΔΟΣ

Εταιρείες

BAKLATSIDIS BROS

Έδρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι: 11-25
| Κλάδος:Πολυκαταστήματα
Ιστοσελίδα:http://www.baklatsidis.gr

Η εταιρία Baklatsidis Bros, με έδρα την Θεσσαλονίκη, έχει διανύσει  μια 45ετή επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ειδών υγιεινής, αποδεικνύοντας ότι τα προϊόντα των διακεκριμένων οίκων που κατά αποκλειστικότητα εισάγει, ανταποκρίνονται άψογα στις απαιτήσεις σας.

Εξοπλίζει τις πιο καλόγουστες κατοικίες, ξενοδοχεία, κ.α. με γνώμονα την απαράμιλλη ποιότητα, τον εργονομικό σχεδιασμό και την εύκολη εγκατάσταση. Μία φιλοσοφία που διαπνέει τους γνωστούς ευρωπαίους προμηθευτές της Carron Phoenix,  Carron Bathrooms, Geesa ,La Torre , κ.α. που κατά αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.   

Η εταιρία Baklatsidis Bros συνεχώς ανανεώνεται, και πρωταγωνιστεί στον χώρο των ειδών υγιεινής. Ένα από τα πρόσφατα βήματα της εταιρίας είναι η δημιουργία ενός 5όροφου showroom ενημέρωσης στην Αθήνα. Είναι ένα κτίριο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής στο οποίο παρουσιάζεται στους καταναλωτές ολόκληρη η πλούσια γκάμα ειδών υγιεινής και κουζίνας που εισάγει. Η λειτουργία του έχει στόχο την ενημέρωση σας και την διευκόλυνση στην επιλογή και σωστή τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρίας.

Τα προϊόντα της εταιρίας Baklatsidis Bros διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών υγιεινής και κουζίνας σε όλη την Ελλάδα. 

Θέσεις Εργασίας

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η παραπάνω εταιρεία θα πρέπει να εγγραφείτε.
Για Υποψήφιους: Εγγραφείτε και καταχωρήστε το Βιογραφικό σας πατώντας εδώ.
Για Εταιρείες: Καταχωρήστε τις Αγγελίες σας και δημιουργήστε το εταιρικό σας προφίλ πατώντας εδώ.