ΕΙΣΟΔΟΣ

Εταιρείες

TOP-MAG

Έδρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι: 1-5
| Κλάδος:Αυτοκίνητα
Η εταιρεία συνεργάζεται με το μεγαλύτερο εργοστάσιο ηλεκτρομαγνητικών εφαρμογών στον κόσμο το οποίο κατασκεύασε έναν συγκεκριμένο τύπο ιονιστή-εξοικονομητή-μειωτή οικονομίας καυσίμων με το όνομα TOP-MAG Super Duty Fuel Saver.
 
Με αποκλειστική παραχώρηση στην εταιρεία TOP-MAG Greece και διάθεση σε Ελλάδα-Κύπρο-Ευρώπη-Ρωσία με πιστοποιητικό CE & ISO 9001.2000 με 10 χρόνια Guarantee καλής λειτουργίας καθώς και 3μηνη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επίσης η εταιρεία TOP-MAG συνεργάζεται και εισάγει προϊόντα από  κορυφαίο Γερμανικό Εργοστάσιο .
 
Η εταιρεία TOP-MAG διαθέτει τα προϊόντα της , καθώς επίσης και επιλεγμένα γερμανικά
 
προϊόντα που παράγονται με το όνομα TOP-MAG. Με επίπεδα ποιότητας σύμφωνα με DIN ISO  TUV NORD 9001.2008 και με τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις ποιότητας του TUV για την εγγύηση καλής λειτουργικότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Έχουν δοκιμαστεί και από εμάς επίμονα με πολύ μεγάλα ποιοτικά αποτελέσματα.
 
Προϊόντα Nano-technology αντιτριβικά-βελτιωτικά-ενισχυτικά-αντιπαγωτικά-καθαριστικά τα οποία μειώνουν τις τριβές και θορύβους έως 35% , μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου έως 15% αλλά και ενισχυτικά που αυξάνουν τα κετάνια και τα οκτάνια έως και 12% καθώς και προϊόντα διάλυσης μυκητολάσπης.
 
Προϊόντα που δημιουργούν ΝΑΝΟ μοριακή επίστρωση - επικάλυψη και προστασία από φθορά σε κινητήρες, διαφορικά και κιβώτια ταχυτήτων αλλά και αυξάνουν την απόδοση των κινητήρων.
 
Ειδικά πρόσθετα για καύσιμα BIODIESEL-ΑΙΘΑΝΟΛΗΣ-ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΑ -ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ κλπ.
 
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας TOP-MAG έχουν άμεσα αποτελέσματα - για οικονομία στα καύσιμα, λιγότερες τριβές, φθορές και πρόληψη από ζημιές που μπορεί να προκληθούν αλλά να διορθωθούν με πολύ οικονομικές λύσεις.

Θέσεις Εργασίας

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η παραπάνω εταιρεία θα πρέπει να εγγραφείτε.
Για Υποψήφιους: Εγγραφείτε και καταχωρήστε το Βιογραφικό σας πατώντας εδώ.
Για Εταιρείες: Καταχωρήστε τις Αγγελίες σας και δημιουργήστε το εταιρικό σας προφίλ πατώντας εδώ.